Koje su koristi dodavanja seruma u Vašu rutinu nege kože?

NEODOLJIVI SERUMI

DobrodošlI! L’Occitane je Vaš veran vodič kroz predivan svet prirodom inspirisane nege kože. Danas ćemo govoriti o neverovatnom proizvodu – serumu za lice. Verovatno ste čuli za serume, ali za one koji se još uvek pitaju šta je tačno serum, sada ćemo to razjasniti! Imamo sve sočne detalje o ovoj moćnoj tajni koja ulepšava.

Šta je serum?

KRENIMO OD POČETKA

Serum je koncentrovana tečnost puna aktivnih sastojaka koji ciljaju na posebne potrebe kože. Molekuli u serumu su jako maleni zbog čega ih koža lakše upija. Ovo dopušta serumu da obnovi i zaštiti Vašu kožu od brojnih efekata, od starenja do hiperpigmentacije. On je jako važan korak u svakoj rutini lepote, jer cilja delove kože do kojih drugi proizvodi ne mogu da dosegnu.

Kako koristiti serum?

VAŽAN JE REDOSLED...

... svake rutine za ulepšavanje, jer se svaki novi korak nadovezuje na prethodni. Serum se treba nanositi na čistu, suvu kožu, pa je obavezno očistite i tonirajte pre nego što ga nanesete. Dovoljno Vam je vrlo malo seruma - kap veličine graška. Umasirajte ga nežno na celo lice i vrat. Pustite ga neka se osuši i potom nanesite ulje, ako ga koristite, pa kremu. U zavisnosti od seruma, trebalo bi da ga nanosite ujutru i uveče.

Najbolje iz Provanse

NAŠI NAJDRAŽI SERUMI

1. Izvor mladosti: preduhitrite starenje Dragocenim serumom Immortelle koji utiče na prve znakove starenja, a Vašu kožu ostavlja ispunjenom i s manje vidljivim finim borama.
2. „Pogodi koliko godina imam“: Božanstveni serum za lice rešava prve znakove starenja – pozdravite podmlađenu kožu, poboljšanu elastičnost i svetliji ten.
3. Neverovatno moćan: Immortelle Noćni Reset Serum za lice pomaže  da vratite vreme unazad i rešite dnevna oštećenja kože.

Malo drugačiji serum

NAŠ NOVI DODATAK KOLEKCIJI SERUMA...

...skriva poneki trik! On spaja ulje koje umiruje kožu s klasičnom moći prodiranja u dublje slojeve kože. Takođe sadrži i tri aktivna sastojka koji pomažu koži da se resetuje nakon dugog dana. Ekstrakt Acmella Oleacera trenutno zaglađuje bore nastale od stresa poput prirodnog botoksa, ekstrakt majorana budi Vašu kožu, a eterično ulje smilja dodaje svoju anti-age moć. Koristite ga pre drugih proizvoda za negu lica kako biste njih učinili još učinkovitijim!