MIRISI ZA MUŠKARCE

Mirisne note

L'OCCITANE HOMME

KARITÉ CORSÉ

Topao miris prženog badema, zagrejanog pod oštrim afričkim suncem. Kombinovan sa ambernotom prirodnog francuskog kantariona i toplim i senzualnim notama mediteranskog irisa. To je moćna kombinacija eau de parfum-a za muškarce koju ne biste očekivali!

Olivier Ondé

Osvežavajući miris maslinjaka stare jednog veka nakon kiše, kombinovan sa zelenim aspektom francuske ljubičice i mentol notom mediteranskih eukaliptusovih listova, ostavlja zemljani i prirodni miris. Naši stručnjaci su uspeli da zabeleže ovo izvanredno iskustvo u jedinstvenom parfemu za muškarce.

BOIS FLOTTE

Ova muška aroma savršeno spaja sveže, mineralne note reka i okeana sa ruzmarinom, korenom i izvorom u Francuskoj, i drvenim, začinskim notama drveta koje je plutalo - prvi put uhvaćeno u ovoj mirisnoj kompoziciji za muškarce, naglašeno dodatkom lavande i crvene alge.

MISTIČAN I TOPAO

Stvoren kroz destilaciju autentične lavande koja se spaja sa pikantnim, muškatnim mirisom izgorelog drveta. Elegantan i luksuzan L’Occitan je omaž bogatim mirisima francuske Provanse, u njihovoj divljini i tajanstvenosti.

Senzualan i misteriozan

Senzualan i misteriozan, miris Baux sadrži gornje note crvenog bibera i cveta kardamoma koji se razvijaju oko tople srčane note Provasalanskog čempresa i tamjana.

DRVENAST & INTRIGANTAN

Miris koji kombinuje vibrantne, vodene i citrusne note sa intrigantnom bazom drvenih začina. Prethodno poznat kao L'Homme Cologne Cedrat.

OSVEŽAVAJUĆI I OSNAŽUJUĆI

Fin i istaknut, Cédrat ističe svoju prirodnu eleganciju koja se harmonično spaja s bergamotom, aromatičnim začinima i blago dimljivom, drvenom bazom kako bi stvorio sofisticiranu kaskadu svežine.

Savršen pokloni, pronađite inspiraciju!