Naše formule

˝NAŠA VEZA SA VAMA I SVETOM˝

L'Occitane en Provence je uvek bio, i uvek će biti, duboko posvećen sigurnosti potrošača, istovremeno ograničavajući uticaj na okolinu u svakoj fazi životnog ciklusa proizvoda. Takođe smo nadaleko poznati po tome što svojim potrošačima nudimo izuzetno čulno iskustvo kroz teksture i mirise, ne praveći kompromise u pogledu efikasnosti naših proizvoda.


NIVOI

NIVO 1: Globalne regulacije

Posvećeni smo sigurnosti i efikasnosti naših proizvoda i kreiramo proizvode koji su u potpunosti usklađeni sa svim svetskim propisima, uključujući propise EU o kozmetici, jedan od najstrožijih propisa današnjice. U L’Occitane-u je svaki dan oko 30 ljudi posvećeno tome da naši proizvodi budu sigurni i usklađeni sa svim propisima.

NIVO 2: Povelja o formulaciji

" Kako želimo da brinemo o vama? "
Naše snažno verovanje u prirodu i ljude, podstaklo nas je da razvijemo sopstvenu striktnu Povelju o formulaciji. Izuzimajući usklađenost sa propisima, transparentno delimo naše formule sa svetom. Jasno otkrivamo sastojke koje najviše volimo da koristimo, one koje koristimo umereno i stalno tražimo prirodnije i ekološki prihvatljivije alternative, i one za koje odlučimo da ih uopšte nećemo koristiti.