Sastojci

U L'Occitane-u nastojimo da koristimo visokokvalitetne, sledljive, prirodne sastojke. Koristimo preko 200 biljnih sastojaka, od kojih je četvrtina organski sertifikovanih, koji su pažljivo odabrani zbog svoje efikasnosti i sposobnosti da vašoj koži daju elemente koji su joj potrebni da bude lepa. Ovi sastojci se koriste u idealnim koncentracijama u našim formulama. Stoga sistematski dajemo prednost prirodnim sastojcima kad god je to moguće. Na primer, umesto ulja dobijenih iz petrohemikalija koristimo biljna ulja jer imaju bolji afinitet sa kožom. Otkrijte ključne prirodne sastojke koji proizvode L’Occitane čine tako jedinstvenim. Provansalski badem, šea buter iz Burkine Faso... sve iz etičkih izvora!

BADEM

Badem je poznat po svojoj sposobnosti da neguje kožu. L'Occitane je iskoristio izuzetnu moć ulepšavanja badema sa juga Francuske u proizvodima za negu tela koji su istovremeno primamljivi i neverovatno efikasni.

CADE / SMREKA

Bodljikava kleka raste na suvim provansalskim padinama. L'Occitane je iskoristio zaštitna svojstva smreke i stvorio posebne formule za potrebe nege kože i brijanja muškaraca.Cédrat / Citron

Cédrat donosi svež, delikatan citrusni miris koji je lagan, ali prefinjen za savršenu mušku ravnotežu. Svi proizvodi za negu kože formulisani su sa organskim ekstraktom korzikanskog cedrata.

TREŠNJIN CVET

Trešnja je deo provansalskog pejzaža. Rasprostranjena je u regionu Apt, u Luberonu, i menja boje sa godišnjim dobima - što je čini izvorom inspiracije za umetnike.IMMORTELLE / SMILJE

L'Occitane je iskoristio izvanredna svojstva protiv starenja legendarnog organskog smilja sa Korzike, večnog cveta koji nikada ne vene. Iz L'Occitane laboratorija rođene su jedinstvene formule pretvorene u kompletnu liniju za negu kože.

LAVANDA

Naš veliki izbor proizvoda za negu tela od lavande ostaviće nežan cvetni miris lavande i preneti vas na polja Provanse.

SURUČICA

Reine des Prés (suručica) na francuskom znači kraljica livada. To ime je dobila zbog svoje delikatne lepote koja se prostire po provansalskim livadama.

BOŽUR

Ovaj simbol lepote obasjava svako proleće svojom blistavom predstavom boja i mirisa.


REOTIER IZVORSKA VODA

Reotier izvor je do 10 puta bogatiji kalcijumom od referentne vrednosti termalne vode.

RUŽA

Ruža iz Grasa, bugarska ruža, marokanska ruža i turska ruža spojene su u ovom dragocenom mirisu, pojačanom jedinstvenim ekstraktom ruže iz Provanse sa nežnim voćnim notama.

ŠEA BUTER

Šea buter je idealan sastojak za negu lepote koji su vekovima koristile žene u podsaharskoj Africi za ishranu i zaštitu svoje kože i kose.VERBENA

Među svim aromatičnim biljem koje raste stazama Provanse postoji i jedna čija limunska svežina pomaže okrepljivanju tela i uma: Verbena!