NEGUJEMO DOBRE PROMENE

Od 1976. godine L'OCCITANE dizajnira, razvija i kreira proizvode za negu, lepotu i dobrobit sa ciljem da sa svetom podeli čuda prirode. Verujemo da lepota prevazilazi ono što oko može da vidi. Naš pristup je holistički na svakom koraku - od semena koje položimo u zemlju, do nege kože našim proizvodima.

U L’OCCITANE-u smo uvek pokretali promene. Ovakav način razmišljanja nije ništa novo. To nas prati od početka.

SVOJIM DELOVANJEM NEGUJEMO DOBRE PROMENE

NAŠU PRIČU ČINE ČETIRI POGLAVLJA

BRINEMO O PRIRODI

Verujemo u održivu poljoprivredu i razvijamo agroekološke procese za proizvodnju organskih sastojaka. Dobijamo ih na održiv način i na načine koji ne opterećuju prirodno okruženje i vredne ekosisteme koji nas okružuju.

OTKRIVAMO ČUDA PRIRODE

Svako u prirodi ima svoj ekosistem - uključujući kosu i kožu. Da bismo im obezbedili najbolji oporavak, okupljamo tim naučnika, konzervatora i stručnjaka za kožu. Zajedno sa njima istražujemo blaga prirode i usavršavamo naše tehnologije dok ne dođemo do revolucionarnih otkrića i novih čudesnih sastojaka.

STVARAMO USPOMENE

Prenosimo znanje s generacije na generaciju i stvaramo proizvode koji neguju čula i bude emocije. Stvaramo uspomene poput priča koje vas jednim dodirom mogu vratiti u prošlost, a mirisi poneti gde god poželite...L'OCCITANE pokloni koje namenite sebi ili svojim najmilijima neprestano očaravaju i ostaju u sećanju.

DELUJEMO LOKALNO

Svet treba da se promeni, i svi mi moramo da odigramo ulogu da se to dogodi. Znamo da naši zaposleni, kupci i ljudi sa kojima radimo svaki dan mogu da naprave razliku. Aktivnosti koje sprovodimo lokalno mogu da poboljšaju život na globalnom nivou.

Više od brenda: priča o vrednostima

OTKRIJTE NAŠE VREDNOSTI

ODRŽIVI IZVORI

L’Occitane radi direktno sa više od 130 francuskih farmera i 10.000 berača – od smilja na Korzici do prave lavande u Provansi – kako bi obezbedio da se sastojci najvišeg
kvaliteta uzgajaju na održiv način.

ŠIRENJE GRANICA ISTRAŽIVANJEM

Proučavanje prirode je nit vodilja naših istraživanja na osnovu kojih razvijamo efikasne prirodne proizvode za lepotu. L’Occitane puno ulaže u istraživanje – poseduje sopstvenu visokotehnološku istraživačku laboratoriju u Manosqueu, u srcu Haute-Provence regiona.

Hotelska kozmetika

SAZNAJTE VIŠE