Verbena

Kolekcija Verbena odaje počast dugoj istoriji koja ovu biljku vezuje za L'OCCITANE, prenoseći svoja svojstva hlađenja na liniju mirisa, proizvoda za negu tela i kose. Godine 1981. L'OCCITANE je kreirao svoju prvu liniju proizvoda sa verbenom, potvrđujući njen status ikone. Svež i svetlucavi miris limunske trave ima limunaste biljne arome koje su savršene za leto! Istorijski gledano, drvo limuna je pronađeno u južnoj Francuskoj, ili se vremenom uzgajalo u toplijim zemljama poput Maroka, ali je izumrlo u Provansi. Želja L'Occitane-a je bila da ponovo zasadi i obnovi tradiciju uzgoja stabala limuna u regionu. Philippe i Magalie Mary, naši pouzdani partneri, pozdravili su ovu ideju i počeli da uzgajaju ovu očaravajuću biljku sa mirisom citrusa u Jouquesu, prirodnoj zelenoj oazi. Zahvaljujući ovoj neverovatnoj teritoriji i brizi naših proizvođača, ova retka biljka ima jedinstvenu mirisnu notu: svežu, zelenu, moćnu i citrusnu.

Inspirativni proizvođači verbene

Osvežavajuća esencija

L'Occitane-ova kolekcija Verbena odaje počast dugoj istoriji ove biljke prenoseći njena svojstva na kolekciju mirisa i nege tela koja će vašem telu i umu dati dodatni podstrek kako biste bili spremni za dan.

Osvežavajući Darovi Verbene Poklon Set

Regularna cena 5,860.00 RSD Snižena cena 4,688.00 RSD Uštedi 20%
Dodaj u korpu
Pogledaj proizvod

O Verbeni

Sledljivost

Remi Margiella, organski poljoprivrednik sa velikim iskustvom u uzgoju lekovitog bilja, zasadio je hektar organske verbene u Tuletu, u regionu Drom.Da li ste znali?

Verbena, poznata kao "čarobnjakova biljka", bila je omiljena biljka mađioničara - koji su je koristili za pravljenje ljubavnih napitaka. Verbena se smatra univerzalnim lekom, pa se zbog toga naziva i "biljkom koja leči sve".

Toaletna voda, NALET SVEŽINE

Osvežavajući miris limuna, koji svi vole! Toaletna voda Verbena svoju inspiraciju crpi iz mediteranskih pijaca, suptilni miris oživljava i telo i um.

Verbena KOLEKCIJA

OTKRIJTE