SAVETI ZA OPUŠTAJUĆI SPA DAN KOD KUĆE

Bez obzira na to gde živimo, često imamo mnogo obaveza. Da li postoji bolje mesto za opuštanje nego kod kuće? Zašto ne biste sebi priuštili dugotrajan spa ritual kod kuće? Bićete osveženi i osnaženi. Dajemo Vam nekoliko predloga za opuštajući spa dan kod kuće.

ZLATNA PRAVILA ZA DIVAN SPA DAN

KAKO PRIPREMITI OPUŠTAJUĆU KUPKU

Kupite sada

MAKSIMALNO ISKORISTITE KUPKU

l'occitane pilinzi

ČASTITE SVOJU KOŽU MASKOM ZA LICE

KUPITE SADA

OBRADUJTE SVOJU KOSU

OTKRIJTE

RAZMAZITE SVOJE TELO

PROIZVODI ZA NEGU TELA

RAZMAZITE SVOJE RUKE

NEGA RUKU

POSVETITE POSEBNU PAŽNJU SVOJIM STOPALIMA

KUPITE SADA

DODATNI SAVETI ZA NEGU

OTKLONITE STRES

Dok se vaše kada puni, priuštite sebi nekoliko vežbi disanja da se opustite čak i pre ulaska u kadu. Kada naučite da duboko i polako dišete, vaše telo će reagovati na mnogo pozitivnih načina dok se mišići opuštaju i dopuštaju da napetost nestane. Utvrđivanje onoga zbog čega ste pod stresom ili gde ste napeti pre nego što počnete da se opuštate pomoći će vam da se oslobodite tih tenzija.


SKRIVENE MOĆI KRASTAVCA

Još uvek se pitate zašto su kriške krastavca neophodne i toliko korišćene? Krastavac sadrži askorbinsku kiselinu i kofeinsku kiselinu, koje pomažu u smanjenju zadržavanja vode u području ispod očiju. Takođe, krastavci su veoma bogati vodom i njihova tekstura nalik gelu može da izdrži niske temperature: stoga mogu poslužiti kao brzo improvizovano sredstvo protiv oticanja očiju - savršeno za borbu protiv natečenog područja oko očiju!

REBALANS U SAMO 15 MINUTA

Ako imate samo 15 minuta na raspolaganju, uradite brzinski rebalans! Nagnite se iznad posude sa ključalom vodom i pokrijte glavu peškirom. Para će proširite pore. Nanesite masku za lice i ostavite je da deluje 10 minuta. Osetićete kako maska polako hladi lice. Isperite mlakom vodom. Ovo je odličan način za brzu revitalizaciju ako ste u žurbi!