Kolekcije Immortelle

Na bujnom ostrvu Korzika, L'OCCITANE je otkrio prirodno blago - cvet smilja koji nikada ne vene. Njegovo organsko esencijalno ulje je bogato aktivnim molekulima sa jedinstvenim svojstvima protiv starenja. Više od 18 godina L'OCCITANE istražuje svoj efekat protiv starenja i već ima šest patenata registrovanih u Francuskoj. Naša nagrađivana kolekcija za negu kože smilja je prožeta ovim luksuznim uljem, nudeći kompletna rešenja koja koži daju trenutnu gipkost i udobnost.

Naš Immortelle duo

SAVRŠENA RUTINA NEGE LICA

Otkrijte naše Immortelle kolekcije

RESET

Boost za kožu

Kolekcija Immortelle Reset dizajnirana je da se bori protiv znakova umora dok pruža jutarnji sjaj. Koristite proizvode u rutini sa kremom za lice da vratite sjaj i svežinu umornoj koži.

PRECIOUS

Za prve znakove starenja

Čuvar mladosti: prirodna kolekcija za negu kože protiv prvih znakova starenja. Dragoceno smilje zaglađuje mimičke bore oko usta, očiju i čela. Takođe smanjuje pojavu pora, te šiti kožu od negativnih spoljašnjih uticaja.

DIVINE

Za vidljive znakove starenja / nega zrele kože

Vidno učvršćuje kožu, pojačava sjaj i ujednačava ton kože. Divine linija za podmlađivanje kože cilja na duboke bore, nedostatak čvrstine, staračke pege, kao i neujednačen ten.

4 OBAVEZNA KORAKA U ANTI-AGE NEZI LICA

Sledite naše savete protiv starenja kako biste održali mlađi i zdraviji ten uz vidljivo manje bora.

PRIRODNA ALTERNATIVA RETINOLU

Već 30 godina, retinol je postao zlatni standard u industriji lepote, zahvaljujući svojoj efikasnosti i prednostima protiv starenja. Međutim, retinol ima jedan veliki nedostatak - može biti veoma iritantan za kožu, zbog čega mnogi i ne mogu da ga koriste.

Anti-age nega tela bez premca: Immortelle Šea

Inovativne formule za negu tela protiv starenja su kombinacija dva najcenjenija sastojka L'OCCITANE-a: šea butera i cveta koji nikada ne vene - smilja. Proizvodi otkrivaju neuporedive prednosti cveta smilja, poznatog po svojim antioksidativnim svojstvima i svojstvima protiv starenja, a ultra-hranljiva svojstva šea butera otkrivaju vidljivo mlađu kožu koja je ujednačenijeg tona, punija je, sjajnija i čvršća.