VAŽNE INFORMACIJE ZA DOSTAVU PROIZVODA NA KUĆNU ADRESU

 
  1. Dostava proizvoda se vrši na teritoriji Republike Srbije.
  2. Porudžbina se vrši slanjem oznaka željenih proizvoda, kao i ličnih podataka (ime i prezime, adresa, mesto i kontakt telefon) na email: office@blumarbox.rs
  3. Plaćanje se vrši gotovinski pouzećem.
  4. Zbog povećanog obima posla kurirskih službi rok isporuke je trenutno do 10 radnih dana od potvrde porudžbine.
  5. Minimalni iznos porudžbine je 1.900,00 RSD, a dostava je besplatna.
  6. Za porudžbine preko 12.000,00 RSD smo Vam obezbedili poklon iznenađenja.*
  7. Ukoliko iz bilo kog razloga želite da izvršite povrat robe, on se vrši o trošku poručioca i moguć je samo uz račun, za neotvorene proizvode u originalnom pakovanju i stanju u kome su isporučeni.
  8. Rok za povrat robe je 14 dana od datuma preuzimanja.
  9. Ako ste član našeg Loyalty programa, uz lične podatke nam možete priložiti bar kod svoje Loyalty kartice, kako bismo Vam evidentirali ostvareni cashback od kupovine, kao i da biste iskoristili cashback za novu kupovinu. Loyalty benefiti se ne mogu koristiti ukoliko su proizvodi na akciji ili popustu.
  10. Ukoliko želite da postanete član našeg Loyalty programa, molimo Vas da podnesete zahtev putem email-a uz porudžbinu, a mi ćemo Vas naknadno obavestiti kada budete mogli da preuzmete Loyalty karticu u nekoj od naših radnji.
*Ne primenjuje se kada su proizvodi kupljeni na akciji ili sniženju.

Potreban Vam je savet o nezi ili pomoć oko odabira L'Occitane proizvoda? Kontaktirajte nas na office@blumarbox.rs ili putem naše Facebook stranice i pomoći ćemo Vam u snalaženju na našem web sajtu, pružiti savet o nezi i pomoći u pronalasku željenog proizvoda ili u odabiru idealnog poklona za vaše najdraže.


Vaš L'Occitane tim