Prelepa koža u bilo kojim godinama - Božur antiejdž krema - Božanstvena antiejdž krema - Dragocena antiejdž krema - l'Occitane mobile

ZLATNA PRAVILA ZA PRELEPU KOŽU U BILO KOJIM GODINAMA

Ako želite da uživate u blistavoj koži, sve što treba da uradite jeste da usvojite nekoliko osnovnih koraka! Tokom dana Vaša koža je izložena uticajima i to je čini umornom. Tokom godina, to se menja. Koži je potrebno dosta udovoljavanja! Istražite naše korake za lepotu kože u bilo kojim godinama.

TRI NEOPHODNA KORAKA

Čišćenje - Božanstveni losion za čišćenje - l'Occitane

N°1. TEMELJNO ČIŠĆENJE

Ujutru nežno čistite kožu, a uveče uklonite šminku sredstvom za čišćenje. Ovaj korak je osnova za uklanjanje nečistoća, otvaranje pora i održavanje kože svežom, zdravom i blistavom. Pronađite strukturu koja je odgovarajuća za Vas: losion, ulje, sapun ili pena.

Savet: Ne zaboravite vrat i dekolte koji su takođe izloženi uticajima.
Čišćenje
Hidratacija - Božanstvena krema - l'Occitane

N°2. HIDRATACIJA

Prelepa koža je hidrirana koža. Koristite stedstvo za hidrataciju kože koje odgovara Vašem tipu kože i ne zaboravite da ga nanesete na vrat i dekolte, kao i na lice!

Ne zaboravite da nanesete ujutru, to je osnova pre šminkanja i uveče.Izaberite kremu za lice koja zadovoljava Vaše potrebe: povećanje sjaja, antiejdžing, ishrana...
Hidratacija
UV zaštita - proizvodi sa faktorom - l'Occitane

N°3. ZAŠTITA PROTIV UV ZRAČENJA

Često zaboravljamo zaštitu od sunca, a to je apsolutno neophodno. Sunce je jedan od najvećih uzročnika starenja kože. Kako biste sprečili posledice izlaganja suncu, odlučite se proizvod za negu kože koja ima zaštitu od sunca SPF 20 i više.
Zaštita

DVE OSNOVE LEPOTE

Blistavost kože - Reine blanche rutina - l'Occitane

N°1. OSVEŽITE TEN

Nakon što ste očistili kožu, neophodna joj je doza sjaja! Koristite mist za lice da okrepite kožu, uklonite tragove šminke i nečistoće. Nanesite na lice i vrat, ujutru i uveče. 
 
OSVEŽITE
Nega zone oko očiju - Božanstveni balzam za područje oko očiju - l'Occitane

N°2. FOKUSIRAJTE SE NA OČI

Zona oko očiju je najosetljivija zona lica; koža oko očiju stari brže od ostatka kože na licu i lakše se oštećuje. Kako biste zaštitili zonu oko očiju, koristite odgovarajuću kremu koja će doprineti smanjenju bora, otečenosti i tamnih krugova. Savet: stimulišite zonu oko očiju tapkanjem kože oko pet minuta.
CILJAJTE NA OĆI

CILJANA NEGA KOŽE

Masirajte kožu - Badem piling - l'Occitane
Jednom ili dva puta nedeljno masirajte kožu sredstvom za piling kako biste uklonili mrtve ćelije kože i nečistoće i kako biste stimulisali mikrocirkulaciju. Nastavite sa maskom za efikasno delovanje. 
ISTRAŽITE