Prelepa koža u bilo kojim godinama - Božur antiejdž krema - Božanstvena antiejdž krema - Dragocena antiejdž krema - l'Occitane mobile

ZLATNA PRAVILA ZA PRELEPU KOŽU U BILO KOJIM GODINAMA

Ako želite da uživate u blistavoj koži, sve što treba da uradite jeste da usvojite nekoliko osnovnih koraka! Tokom dana Vaša koža je izložena uticajima i to je čini umornom. Tokom godina, to se menja. Koži je potrebno dosta udovoljavanja! Istražite naše korake za lepotu kože u bilo kojim godinama.

TRI NEOPHODNA KORAKA

Čišćenje - Božanstveni losion za čišćenje - l'Occitane

N°1. TEMELJNO ČIŠĆENJE

Ujutru nežno čistite kožu, a uveče uklonite šminku sredstvom za čišćenje. Ovaj korak je osnova za uklanjanje nečistoća, otvaranje pora i održavanje kože svežom, zdravom i blistavom. Pronađite strukturu koja je odgovarajuća za Vas: losion, ulje, sapun ili pena.

Savet: Ne zaboravite vrat i dekolte koji su takođe izloženi uticajima.
Čišćenje
Hidratacija - Božanstvena krema - l'Occitane

N°2. HIDRATACIJA

Prelepa koža je hidrirana koža. Koristite stedstvo za hidrataciju kože koje odgovara Vašem tipu kože i ne zaboravite da ga nanesete na vrat i dekolte, kao i na lice!

Ne zaboravite da nanesete ujutru, to je osnova pre šminkanja i uveče.Izaberite kremu za lice koja zadovoljava Vaše potrebe: povećanje sjaja, antiejdžing, ishrana...
Hidratacija
UV zaštita - proizvodi sa faktorom - l'Occitane

N°3. ZAŠTITA PROTIV UV

Često zaboravljamo zaštitu od sunca, a to je apsolutno neophodno. Sunce je jedan od najvećih uzročnika starenja kože. Kako biste sprečili posledice izlaganja suncu, odlučite se proizvod za negu kože koja ima zaštitu od sunca SPF 20 i više.
Zaštita

DVE OSNOVE LEPOTE

Blistavost kože - Reine blanche rutina - l'Occitane

N°1. OSVEŽITE TEN

Nakon što očistite kožu, neophodna joj je doza sjaja! Koristite tonik da okrepite kožu, uklonite tragove šminke i nečistoće. Nanesite na lice i vrat, ujutru i uveče. 

Sada je Vaša koža spremna da upije sve korisne sastojke proizvoda za dnevnu negu. Za maksimalno poboljšanje sjaja, probajte Božur CC kremu koja sadrži svetlucave biserne čestice. 
OSVEŽITE
Nega zone oko očiju - Božanstveni balzam za područje oko očiju - l'Occitane

N°2. FOKUSIRAJTE SE NA OČI

Zona oko očiju je najosetljivija zona lica; koža oko očiju stari brže od ostatka kože na licu i lakše se oštećuje. Kako biste zaštitili zonu oko očiju, koristite odgovarajuću kremu koja će doprineti smanjenju bora, otečenosti i tamnih krugova. Savet: stimulišite zonu oko očiju tapkanjem kože oko pet minuta.
CILJAJTE NA OĆI

CILJANA NEGA KOŽE

Masirajte kožu - Badem piling - l'Occitane

N°1. DUBOKO DELUJTE

Jednom ili dva puta nedeljno masirajte kožu sredstvom za piling kako biste uklonili mrtve ćelije kože i nečistoće i kako biste stimulisali mikrocirkulaciju. Nastavite sa maskom za efikasno delovanje. 
ISTRAŽITE
Znaci starenja - Božanstvena kolekcija - l'Occitane

N°2. ZNACI STARENJA

Kako godine prolaze i godišnja doba se menjaju, Vaš ten može da izgleda umorno. Jednom ili dva puta godišnje, priuštite mu intenzivnu negu mladosti uz 28-dnevnim Božanstvenim tretmanom kako biste povratili koži sjaj. 
ISTRAŽITE BOŽANSTVENU KOLEKCIJU

SASTAVITE SVOJ RITUAL LEPOTE

Saveti za lepotu - nega zone oko očiju - l'Occitane

3 DOBRA SAVETA ZA PRELEPU KOŽU

Jedite zdravo i izbalansirano sa dosta voća i povrća. Dobro i dugo spavajte. Budite fizički aktivni.

Saveti za lepotu - Aromakologija balansirana rutina - l'Occitane

SAVET ZA LEPOTU NO.1

Neka vreme za kupanje bude i vreme za masku Jednom nedeljno nanesite masku dok se kupate uveče. Topla para kupatila će otvoriti Vaše pore i učiniće da koža prima više korisnih sastojaka.

Dobri saveti - l'Occitane

SAVET ZA LEPOTU NO.2

Nakon putovanja, noćnih proslava ili nakon duge naporne nedelje, zona oko očiju izgleda umorno i otečeno. Pružite joj blistavu podršku kako bi se smanjilo prisustvo finih linija.