SPF - l'Occitane

ZAŠTO JE ZAŠTITNI FAKTOR TAKO VAŽAN ZA VAŠU KOŽU?

Dobre vesti za Vašu kožu! Zaštitni faktor postaje sastavni deo preparata za za negu i lepotu kože. Ali šta je ono što je bitno? Koje su prednosti dodavanja zaštitnog faktora preparatima za negu kože? 75 procenata kože stari zbog uticaja životne sredine, posebno UV zraka. Svakodnevnim korišćenjem preparata za negu kože sa zaštitnim faktorom, možete umanjiti potencijalno štetne efekte UV zraka. Otkrijte gde da pronađete zaštitni faktor i kako on može pomoći Vašoj koži...

5 NAČINA KAKO SPF MOŽE POMOĆI VAŠOJ KOŽI

Božantsvena krema - Antiejdžing preparati - l'Occitane

1 - ANTIEJDŽING SVOJSTVA

SPF ima značajne prednosti za Vašu kožu, naročito za zaštitu od UV zraka koji prouzrokuju bore, gubitak čvrstoće i neujednačenu pigmentaciju. Preparati sa zaštitnim faktorom, kada se ispravno nanose, dokazano pomažu u zaštiti od ovih vidljivih znakova starenja. Božanstvena krema SPF 20 štiti kožu od štetnoh uticaja UV zraka dok vidljivo smanjuje znakove starenja.
Kupite sada
SPF preparati - l'Occitane

2- Multitasking tokom cele godine

SPF nije samo zaštita od sunca. Kada svakodnevno koristite preparate sa zaštitnim faktorom, poput L'Occitane Božur CC kreme i Dragocene BB kreme, možete pomoći u zaštiti kože od štetnog dejstva UV zraka, kao i da uživate u savršenim i mladalačkim rezultatima koje ove kreme daju. Multitasking! Ali zašto Vam je potreban zaštitni faktor daleko od plaže? Možda niste znali ali podložni ste dejstvu sunca i u gradu, gde su zagađenje i UV zraci loša kombinacija za Vašu kožu. To ne važi samo za leto: takođe ste izloženi UV zracima i tokom zime i zbog niskih temperatura ne primećujete izloženost suncu.
Kupite sada
Smilje - l'Occitane

3 - VRHUNSKA FORMULA

L'Occitane asortiman za negu kože koristi inovativne i prilagođene formule kako bi obezbedio laganu i prijatnu hidrataciju. Dragocena i Božanstvena krema za lice, na primer, ojačane su zaštitnim faktorom 10 i mogu se nanositi i pre šminke, bez osećaja sjaja ili lepljivosti koji se povezuju sa zaštitnim faktorom. Ne samo da štite kožu od UV zraka, one deluju tokom dana kako bi sprečile vidljive znakove starenja vezane za izlaganje suncu. 
Istražite
SPF nega ruku - L'Occitane

4 - Zaštita od glave do ruku

Pored lica i vrata, ruke i usne su konstantno izložene UV zracima i važno je zaštititi ih od znakova starenja. Božur tonirani balzam za usne idealan je za svakodnevnu upotrebu, štiti Vaše usne zahvaljujući zaštitnom faktoru 25 i neguje ih do 8 sati. Ruke su jedno od prvih područja koja pokazuju znakove starenja (tamne mrlje, opuštanje kože, itd.), tako da je Badem bršunasta krema za ruke SPF15 savršena za nošenje u torbi i nanošenje kad god Vam je potrebna doza hidratacije.
Kupite sada
Boja kože - l'Occitane

5 - Postignite savršen ton kože

Neki ljudi uživaju u preplanulosti, dok drugi vole da ostanu netaknuti sunčevim zracima. U svakom slučaju, zaštitni faktor bi trebalo da bude glavi deo Vaše rutine za lepotu: Svetska zdravstvena organizacija preporučuje faktor 15 kao najnižu zaštitu. Bez obzira na to da li planirate da uživate u zracima sunca na plaži ili da se opustite u hladovini, koristite kremu sa zaštitnim faktorom i ponovite nanošenje na 2 sata kako biste zaštitili kožu dok pokušavate da dostignete nijansu kože o kojoj sanjate.
Istražite
Kako izabrati SPF - l'Occitane

SPF za muškarca Vašeg života

L'Occitane's Cade zaštitni hidrantni fluid SPF 20 kreiran je specijalno za mušku kožu: lagana formula hidrira kožu tokom celog dana.

Kupite sada
Kada započeti sa SPF - l'Occitane

Kada početi

Preporučuje se da se zaštitite od izlaganja suncu što je moguće ranije.

Istražite
Cade hidrantni fluid  - SPF - l'Occitane

Kako izabrati pravi SPF

U zavisnosti od Vaših dnevnih planova i potreba kože, koristićete drugačiji preparat sa zaštitnim faktorom.

Istražite