Verbena dezinfekciono sredstvo za ruke

Uživajte u svežini mirisa verbene uz ovo hidroalkoholno dezinfekciono sredstvo za ruke. Pakovanje od 280ml je idealno za korišćenje u vašem domu ili kancelariji!
  • France Made
    in France
Izaberite proizvod
990 RSD 1.790 RSD
  • Gde kupiti?
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 15GM280VB20
OPIS
Vaš novi neophodni proizvod za kancelariju ili dom!
 
Ovo dezinfekciono sredstvo ima svež miris Verbene koji čisti vaše ruke bez sapuna ili vode. Koristi se bez ispiranja, a vaše ruke ostavlja čistim, mekanim i mirisnim. Miris Verbene iz Provanse će vas oduševiti.
Pakovanje od 280ml idealno je za vaš sto u kancelariji ili za korišćenje kod kuće i izvrstan je za situacije kada niste u mogućnosti da operete ruke sapunom.
SAVET
Nanesite malu količinu sredstva za dezinfekciju na dlanove i umasirajte u obe ruke dok se ruke u potpunosti ne osuše. Ne ispirajte.
VERBENA
Među svim aromatičnim biljkama koje rastu u Provansi, ima jedna čija citrusna svežina okrepljuje duh i telo. Njeno ime je verbena. Kada se korpe napune sveže ubranim listom verbene, njen prepoznatljiv miris širi se pijacama Provanse. Otkrijte našu kolekciju koja nudi mirirse i proizvode za negu tela i kose. Verbena
SASTOJCI
ALCOHOL - AQUA/WATER - GLYCERIN - ACRYLATES COPOLYMER - PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL - SODIUM HYDROXIDE - DENATONIUM BENZOATE - PARFUM/FRAGRANCE - LIMONENE - CITRAL - GERANIOL - HEXYL CINNAMAL - CITRONELLOL - BENZYL BENZOATE - LINALOOL - BENZYL ALCOHOL

Komentari kupaca