saveti za lepotu

L'OCCITANE SAVETI ZA LEPOTU

Tip kože, faktori iz spoljašnje sredine, teksture, sastojci… Nije lako pronaći rutinu nege koja će odgovarati Vašim potrebama i navikama. Pogledajte L’Occitane savete kako biste pronašli odgovarajuće proizvode i otkrili kako imati prelepu kožu i divno telo u bilo kom periodu života, i u bilo kojim uslovima!

BEAUTY SLEEP

Kvalitetan san je neophodan za lepu i zdravu kožu. Otkrijte stručne savete za san koji će učiniti da zablistate!

PROČITAJTE VIŠE

JESU LI SERUMI ZAISTA NEOPHODNI?

Vreme je da razotrkrijemo sve o serumima i kako oni zapravo deluju na našu kožu. Jesu li nam zaista potrebni, kada i zašto?

OPŠIRNIJE
nega stopala

KAKO DA NEGUJETE SVOJA STOPALA

Vaša stopala Vas nose tokom celog dana. Ona podržavaju dvostruku težinu tokom svakodnevnog hodanja, zato je bitno da vodite računa o njima. 75 procenata žena ima problema sa stopalim tokom života i bol u stopalima može prouzrokovati bol u leđima. Priuštite Vašim stopalima tretman kakav zaslužuju i osetićete razliku. Tokom letnjih meseci želećete da pokažete najnovije sandale. Ali kako će Vaša stopala izgledati? Postarajte se da Vaša stopala budu dobro negovana ili će ih izloženost letnjem suncu dodatno oštetiti.

PROČITAJTE VIŠE
nega nakon leta

NEGA NAKON LETA

Kako udovoljiti kosi i koži krajem leta? Uživanje u letu je predivno, ali može ostaviti posledice na Vašem telu. Bilo da je to morska voda, sunce, pesak ili klima, podloženi se različitim negativnim uticajima a da toga niste ni svesni. Vaša koža postaje zadebljala i suva od izlaganja suncu, posebno lice i Vaša kosa postaje krta i slaba.

negovane ruke

KAKO DO NEGOVANIH RUKU

Kao što ruke često koristimo da se izrazimo, tako i one govore dosta o nama. Zato nije iznenađenje što su ruke jedna od prvih stvari koje ljudi primete na nama. Iako se svi setimo da brinemo o koži lica, ne možemo to često reći i za naše ruke...

PROČITAJTE VIŠE
oblikovanje tela

Kako da se rešite celulita

Otkrijte kako da se oslobodite celulita uz pomoć prirodnih sastojaka. Pratite naše savete i izaberite prave proizvode koji će učvrsiti i oblikovati vaše telo.

PROČITAJTE VIŠE
nega predela oko očiju

Nega osetljivog područja oko očiju

Negujte osetljivu kožu ispod očiju kako biste imali svež i mladalački izgled. Oslobodite se umornih i otečenih očiju uz naše savete.

PROČITAJTE VIŠE
spa kod kuće

Saveti za spa kod kuće

Budite osveženi i osnaženi. Dajemo Vam nekoliko predloga za opuštajući spa dan kod kuće.

PROČITAJTE VIŠE
saveti za brijanje

Kakvo brijanje najviše odgovara vašoj koži

Gel, krema, sapun ili ulje za brijanje ?Otkrijte koji je poizvod za brijanje najbolji za Vašu kožu uz L’Occitane savete za brijanje.

PROČITAJTE VIŠE