Revitalizujući balzam za svežinu kose

Balzam za kosu bez silikona, pomaže da se kosa nežno razmrsi, revitalizuje i ostane duže čista. Za dug osećaj svežine. Ova nemasna,...
Više >

Izaberite proizvod

2.390,00 Din.
  • Gde kupiti?
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 17AS250F13

OPIS


Balzam za kosu bez silikona, pomaže da se kosa nežno razmrsi, revitalizuje i ostane duže čista. Za dug osećaj svežine. Ova nemasna, baršunasta formula kombinuje 5 esencijalnih ulja (menta, timijan, grejpfrut, kedar i lavanda) i biljno sirće koje čisti, i čini kosu svežom i lepršavom.


 


Prošlo je mnogo godina od kada je Olivije Buso, osnivač brenda L'OCCITANE, destilovao prvo ulje ruzmarina i lavande. Destilacija esencijalnih ulja, trenutak kada biljka daje najveću koncentraciju svojih aktivnih sastojaka, leži u srcu našeg brenda. Aromakologija kolekcija upravo kombinuje esencijalna ulja, i nudi efikasnu i mirisnu negu tela i kose, koja zadovoljava svačije potrebe.


SAVET

Uzmite malu količinu balzama, udahnite aromatični miris i opustite se. Nanesite na kosu, fokusirajući se na vrhove, a izbegavajući koren dlake. Ostavite jedan minut da deluje i onda isperite.

AROMAKOLOGIJA

Esencijalna ulja leže u srcu L’OCCITANE istraživanja još od 1976. godine, kada je Olivier Baussan prvi put destilovao ruzmarin. L'OCCITANE kreira formule koje kombinuju aktivne sastojke sa blagodetima njihovih mirisa.   Naši rituali za negu tela sadrže mediteranska esencijalna ulja i imaju 100% prirodne mirise koji umiruju i revitalizuju telo i duh.   Svaka od naših linija za negu kose sadrži mešavinu pet esencijalnih ulja, koji zajedno deluju u savršenoj sinergiji kako bi odgovorili potrebama različitih tipova kose. Više o Aromakologija kolekciji za negu tela Aromakologija

Komentari kupaca


Preporuka kupaca