Revitalizujući šampon za svežinu kose

Šampon za dnevnu upotrebu bez silikona, koji revitalizuje i pomaže da kosa ostane duže čista i sveža. Njegova formula kombinuje 5...
Više >

Izaberite proizvod

2.390,00 Din.
 • Gde kupiti?
 • Podeli ljubav
 • Oznaka: 17SH300F13

OPIS


Šampon za dnevnu upotrebu bez silikona, koji revitalizuje i pomaže da kosa ostane duže čista i sveža. Njegova formula kombinuje 5 esencijalnih ulja (menta, timijan, grejpfrut, kedar i lavanda) i biljno sirće koje uklanja nečistoću sa kose.


 


Prošlo je mnogo godina od kada je Olivije Buso, osnivač brenda L'OCCITANE, destilovao prvo ulje ruzmarina i lavande. Destilacija esencijalnih ulja, trenutak kada biljka daje najveću koncentraciju svojih aktivnih sastojaka, leži u srcu našeg brenda. Aromakologija kolekcija upravo kombinuje esencijalna ulja, i nudi efikasnu i mirisnu negu, koja zadovoljava potrebe svih tipova kose.


SAVET

Sipajte malu količinu šampona u ruku, udahnite aromatični miris i opustite se. Nežno utrljajte na kožu glave, zatim isperite.

AROMAKOLOGIJA

Esencijalna ulja leže u srcu L’OCCITANE istraživanja još od 1976. godine, kada je Olivier Baussan prvi put destilovao ruzmarin. L'OCCITANE kreira formule koje kombinuju aktivne sastojke sa blagodetima njihovih mirisa.   Naši rituali za negu tela sadrže mediteranska esencijalna ulja i imaju 100% prirodne mirise koji umiruju i revitalizuju telo i duh.   Svaka od naših linija za negu kose sadrži mešavinu pet esencijalnih ulja, koji zajedno deluju u savršenoj sinergiji kako bi odgovorili potrebama različitih tipova kose. Više o Aromakologija kolekciji za negu tela Aromakologija

Komentari kupaca


Kompletirajte svoju rutinu

 • Exclude this item
  Revitalizujući šampon za svežinu kose

  Revitalizujući šampon za svežinu kose

  2.390,00 Din.
 • Exclude this item
  Revitalizujući balzam za svežinu kose

  Revitalizujući balzam za svežinu kose

  2.390,00 Din. Product view
SELEKTOVANI PROIZVODI 0 Dodaj na listu želja