Relaksirajuće ulje za masažu

Ovo bogato ulje za masažu pomaže u opuštanju čula i odstranjuje napetost. Napravljeno od ulja badema iz Provanse i esencijalnih ulja...
Više >

Izaberite proizvod

3.490,00 Din.
 • Gde kupiti?
 • Podeli ljubav
 • Oznaka: 17HM100R14

OPIS


Ovo bogato ulje za masažu pomaže u opuštanju čula i odstranjuje napetost. Napravljeno od ulja badema iz Provanse i esencijalnih ulja (lavanda, bergamot, mandarina, pomorandža, geranijum), čini kožu mekom i satinastom.

100% prirodan, umirujuć miris.


 


Prošlo je mnogo godina od kada je Olivije Buso, osnivač brenda L'OCCITANE, destilovao prvo ulje ruzmarina i lavande. Destilacija esencijalnih ulja, trenutak kada biljka daje najveću koncentraciju svojih aktivnih sastojaka, leži u srcu našeg brenda. Aromakologija kolekcija upravo kombinuje esencijalna ulja, i nudi efikasnu i mirisnu negu tela i kose, koja zadovoljava svačije potrebe.


Ovo bogato ulje za masažu sa 100% prirodnim, umirujućim mirisom, pomaže u opuštanju čula i odstranjuje napetost. Napravljeno od ulja badema iz Provanse i esencijalnih ulja, čini kožu mekom i satinastom.


SAVET

1 - Sipati malu količinu ulja u ruke i zagrejati među dlanovima.2 - Masaža vrata i ramena: levom rukom masiratu desno rame i desnu stranu vrata. Nežno masirati malim kružnim pokretima prstiju, od glave ka ramenima. Kada osetite čvor, duže masirajte tu tačku malim kružnim pokretima.3 - Masaža ruku: dugim pokretima masirati ruke, od zglobova ka ramenima. Zatim, kružnim pokretima izmasirati podlaktice i nadlaktice4 - Masaža nogu: dugim pokretima masirati noge, od stopala ka butinama. Početi sa nežnijim pokretima, zatim lagano povećavati pritisak. Mišiće stiskati jednom rukom ili masirati šakama stisnutim u pesnice. 

AROMAKOLOGIJA

Esencijalna ulja leže u srcu L’OCCITANE istraživanja još od 1976. godine, kada je Olivier Baussan prvi put destilovao ruzmarin. L'OCCITANE kreira formule koje kombinuju aktivne sastojke sa blagodetima njihovih mirisa.   Naši rituali za negu tela sadrže mediteranska esencijalna ulja i imaju 100% prirodne mirise koji umiruju i revitalizuju telo i duh.   Svaka od naših linija za negu kose sadrži mešavinu pet esencijalnih ulja, koji zajedno deluju u savršenoj sinergiji kako bi odgovorili potrebama različitih tipova kose. Više o Aromakologija kolekciji za negu tela Aromakologija

Komentari kupaca


Kompletirajte svoju rutinu

 • Exclude this item
  Relaksirajuće ulje za masažu

  Relaksirajuće ulje za masažu

  3.490,00 Din.
 • Exclude this item
  Relaksirajući mist za jastuk

  Relaksirajući mist za jastuk

  2.490,00 Din. Product view
SELEKTOVANI PROIZVODI 0 Dodaj na listu želja