Posuda za brijanje

Elegantna i praktična posuda, koja oduševljava ljubitelje tradicionalnog brijanja.
  • France Made
    in France
Izaberite proizvod
3.190 RSD
  • Gde kupiti?
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 20BB100H9
OPIS
Elegantna i praktična posudica, koja oduševljava ljubitelje tradicionalnog brijanja. Izrađena od aluminijuma koji ne oksidira i u potpunosti je primeren za recikliranje. Sapun za brijanje na biljnoj bazi, koji stvara bogatu i gustu penu savršeno odgovara veličini posudice. Sapun je obogaćen pročišćavajućim i energizirajućim eteričnim uljem smreke i hladnom kremom, za opuštajuće i glatko brijanje. Sapun se prodaje odvojeno.
SAVET
Upotrebite četku za brijanje uz pomoć koje ćete sapun pretvoriti u bogatu penu i delotvorno ćete se pripremiti za istinski glatko brijanje. Navlažite četku, umočite je u sapun i kružnim pokretima nanesite na lice i vrat. Nakon brijanja upotrebite balzam posle brijanja. Nakon upotrebe izlijte vodu iz posudice i osušite sapun.
CADE
Otkrijte naše Cade proizvode za brijanje, negu lica i tela.   Generacijama se tajna pastira prenosila sa oca na sina. Ona govori o izvanrednom antiseptičkom dejstvu esencijalnog ulja smreke (cade), ekstrahovanom iz ove biljke koja raste u mediteranskom šipražju, a koje efikasno štiti kožu od spoljašnjih negativnih uticaja. Naši Cade proizvodi uključuju hidratantne preparate za negu muškaraca, gel za tuširanje i negu za brijanje koja pruža ultimativno iskustvo brijanja. Cade

Komentari kupaca