NAJVOLJENIJI

Mi verujemo da je Provansa najinspirativnije mesto na svetu za stvaranje lepote.

BOŽANSTVENO ULJE MLADOSTI

Transformišite svoju kožu uz pomoć organskog esencijalnog ulja smilja, napravljenog od cveta koji raste na osunčanoj zemlji Korzike. Otkrijte tajnu cveta koji nikad ne bledi, uz L’Occitane ultraefikasno prirodno antiejdžing ulje za lice.
 

krema za ruke

ŠEA BUTER KREMA ZA RUKE

Često opisivana kao krema koja “menja život” i kao “neophodni deo rutine”, ova čudesna krema za ruke je neizostavna nega kod kuće, na poslu i na putu.

10 /10 (1)

2.790 RSD

TERRE DE LUMIERE

Prvi L'Occitane-ov gurmansko-aromatičan miris. Terre de Lumière Eau de Parfum je ujedno svež i topao, satkan pre svega od "jestivih" nota kao što su med i badem. Pikantan i aromatičan isprva, miris se pretapa u neočekivane slatke note lavandinog meda, nalik desertu za čula.

BADEM KONCENTROVANO MLEKO

To je osećaj koji ne možete da zaboravite — nežno i lagano Badem koncentrovano mleko za telo obavija vašu kožu hidratantnim velom, čineći kožu glatkom i neodoljivom na dodir.

VERBENA TOALETNA VODA

Ima nešto posebno u mirisu Verbena toaletne vode nalik svežem povetarcu. Njen osvežavajuć miris vraća energiju i predstavlja simbol revitalizacije.

6.290 RSD

balzam posle brijanja

CADE BALZAM POSLE BRIJANJA

Obogaćen antiseptičkim esencijalnim uljem smreke i šea buterom koji štiti kožu, ovaj balzam posle brijanja istog trenutka umiruje kožu, sprečava iritacije i neprijatan osećaj zategnute kože.

Naše radnje

test 0307

PRONAĐITE NAJBLIŽU L'OCCITANE RADNJU.

Ukoliko želite savet ili biste da probate neki proizvod, biće nam zadovoljstvo da posetite neku od naših radnji. Naši konsultatni su tu da Vam pomognu.