NAJVOLJENIJI

Mi verujemo da je Provansa najinspirativnije mesto na svetu za stvaranje lepote.

BOŽANSTVENO ULJE MLADOSTI

Transformišite svoju kožu uz pomoć organskog esencijalnog ulja smilja, napravljenog od cveta koji raste na osunčanoj zemlji Korzike. Otkrijte tajnu cveta koji nikad ne bledi, uz L’OCCITANE ultraefikasno prirodno antiejdžing ulje za lice.
 

10.990,00 Din.

10 /10 (1 Recenzije)
Više
krema za ruke

Ši buter krema za ruke

Obogaćena sa 20 procenata organskog ši butera i divnom mešavinom meda, badema i kokosovog ulja, ova formula neguje suve, ispucale ruke bez ostataka masnoće. Često opisivana kao krema koja “menja život” i kao “neophodni deo rutine”, ova čudesna krema za ruke je neizostavna nega kod kuće, na poslu i na putu.

TERRE DE LUMIERE

Prvi L'Occitane-ov gurmansko-aromatičan miris. Terre de Lumière Eau de Parfum je ujedno svež i topao, satkan pre svega od "jestivih" nota kao što su med i badem. Pikantan i aromatičan isprva, miris se pretapa u neočekivane slatke note lavandinog meda, nalik desertu za čula.

9.990,00 Din.

Više

BADEM KONCENTROVANO MLEKO

To je osećaj koji ne možete da zaboravite — nežno i lagano Badem koncentrovano mleko za telo obavija vašu kožu hidratantnim velom, čineći kožu glatkom i neodoljivom na dodir.

5.490,00 Din.

Više

Verbena toaletna voda

Ima nešto posebno u mirisu Verbena toaletne vode nalik svežem povetarcu. Njen osvežavajuć miris vraća energiju i predstavlja simbol revitalizacije.

balzam posle brijanja

Cade balzam posle brijanja

Obogaćen antiseptičkim esencijalnim uljem smreke i ši buterom koji štiti kožu, ovaj balzam posle brijanja istog trenutka umiruje kožu, sprečava iritacije i neprijatan osećaj zategnute kože.

3.190,00 Din.

Više

Naše radnje

test 0307

PRONAĐITE NAJBLIŽU L'OCCITANE RADNJU.

Ukoliko želite savet ili biste da probate neki proizvod, biće nam zadovoljstvo da posetite neku od naših radnji. Naši konsultatni su tu da Vam pomognu.