Maska za obojenu kosu

Krema maska za kosu koja dupoko hrani i čuva sjaj obojene kose. Formula kombinuje 5 esencijalnih ulja (geranijum, ruzmarin, kedar, palmarosa,...
Više >

Izaberite proizvod

3.500,00 Din.
 • Podeli ljubav
 • Oznaka: 17MC200C13

Maska za obojenu kosu

OPIS


Krema maska za kosu koja dupoko hrani i čuva sjaj obojene kose. Formula kombinuje 5 esencijalnih ulja (geranijum, ruzmarin, kedar, palmarosa, bergamot) i ekstrakt semena grožđa koji štiti postojanost boje i sjaj kose. Kosa je meka, sjajna, razmršena bez slepljivanja.
 


Prošlo je mnogo godina od kada je Olivije Buso, osnivač brenda L'OCCITANE, destilovao prvo ulje ruzmarina i lavande. Destilacija esencijalnih ulja, trenutak kada biljka daje najveću koncentraciju svojih aktivnih sastojaka, leži u srcu našeg brenda. Aromakologija kolekcija upravo kombinuje esencijalna ulja, i nudi efikasnu i mirisnu negu, koja zadovoljava potrebe svih tipova kose.


SAVET

 Naneti na kosu nakon tretmana šamponom i balzamom za kosu. Utrljati nežno na kosu, fokusirajući se na krajeve. Ostaviti 2 do 3 minuta da deluje. Temeljno isprati.

AROMAKOLOGIJA

Esencijalna ulja leže u srcu L’OCCITANE istraživanja još od 1976. godine, kada je Olivier Baussan prvi put destilovao ruzmarin. L'OCCITANE kreira formule koje kombinuju aktivne sastojke sa blagodetima njihovih mirisa.   Naši rituali za negu tela sadrže mediteranska esencijalna ulja i imaju 100% prirodne mirise koji umiruju i revitalizuju telo i duh.   Svaka od naših linija za negu kose sadrži mešavinu pet esencijalnih ulja, koji zajedno deluju u savršenoj sinergiji kako bi odgovorili potrebama različitih tipova kose. Više o Aromakologija kolekciji za negu tela Aromakologija

Komentari kupaca


Preporuka kupaca


Kompletirajte svoju rutinu

 • Exclude this item
  Maska za obojenu kosu

  Maska za obojenu kosu

  3.500,00 Din.
 • Exclude this item
  Šampon za sjaj obojene kose

  Šampon za sjaj obojene kose

  2.310,00 Din. Product view
 • Exclude this item
  Regenerativno ulje za kosu

  Regenerativno ulje za kosu

  3.060,00 Din. Product view
SELEKTOVANI PROIZVODI 0 Dodaj na listu želja