L'Homme Cologne Cedrat toaletna voda

Miris koji kombinuje živopisne, vodene i citrusne note sa intrigantnom bazom drvenih začina.
  • France Made
    in France
Izaberite proizvod
6.490 RSD
  • Gde kupiti?
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 20ET075HC20
OPIS
L'Homme Cologne Cedrat toaletna voda predstavlja suštinu bega, bezgraničnog horizonta. Ovo je miris za muškarca koji voli slobodu, koji je prirodan, impulsivan i instinktivan, baš kao i svežina ovog mirisa. Potpuna svežina mora meša se sa pikantnim citronom i daje treperave, vodenaste i citrusne note koje leže na bazi od intrigantnih, drvenastih začina.
Osveženje dolazi od glavnih nota citrona i ledene nane, zatim se nastavlja sa aromatičnim notama ljubičice. Đumbir daje ljutkastu notu ovom mirisu, i na kraju, duboki, drvenasti tonovi kedra, ćilibara i mošusa daju snažan karakter ovom mirisu. Celinu zaokružuje esencijalno ulje citrona sa Korzike svojim pikantnim mirisom.


Gornje note: citron, nana
Srednje note: đumbir, ljubičica
Osnovne note: kedar, mošus, ćilibar.


SAVET
Nanesite na pulsne tačke na vratu, dekolteu i zglobovima.
L'HOMME COLOGNE CEDRAT
L'Homme Cologne Cedrat je miris muškarca koji voli slobodu. Posmatrajući horizont, pogleda koji se gubi u daljini, on odlazi na more. Uronjen u vodene i citrusne mirise, on odlazi na putovanje samootkrića. L'Homme Cologne Cedrat
SASTOJCI
ALCOHOL** - AQUA/WATER** - PARFUM/FRAGRANCE - CITRUS MEDICA VULGARIS PEEL OIL** - CINNAMAL** - LIMONENE - ALPHA-ISOMETHYL IONONE - LINALOOL - CITRAL - COUMARIN - BENZYL ALCOHOL - GERANIOL – CITRONELLOL.**Sastojci prirodnog porekla.

Komentari kupaca