Brijanje - l'Occitane

KOJI PROIZVOD ZA BRIJANJE JE NAJBOLJI ZA VAŠU KOŽU?

Koža svakog muškarca je drugačija, pa je pronalaženje pravog proizvoda za brijanje suštinski deo vašeg jutarnjeg rituala. Naša Cade kolekcija koristi snagu dragocenog ulja koje su nekada koristili provansalski pastiri da bi zaštitili svoju kožu od vetra. Ovo mediteransko čudo umiruje i jača kožu istovremeno regulišući masnoću kože. Od bogate i hranljive kreme za brijanje do kremastih sapuna za brijanje, naši saveti će vam pomoći da odaberete savršen proizvod za brijanje.

Duga ili kratka brada?

Duga brada: više od 2 nedelje rasta ili preko 3cm dužine

Odaberite proizvod za brijanje na osnovu vašeg tipa dlake. Ako volite da imate dobro negovanu bradu, izaberite Cade višenamenski balzam za negu. Njegova transparentnost vam pomaže da dobijete precizno brijanje na obrisima vrata i jagodica.

Kratka brada: 1-2 nedelje rasta ili do 3cm dužine

Odaberite proizvod za brijanje na osnovu vašeg tipa kože. Na primer, krema za brijanje je najbolja za suvu kožu jer je gusta i hidratantna, dok je sapun za brijanje idealan za masnu kožu, jer omogućava blisko brijanje bez ostavljanja ostataka.

TOP SAVETI ZA BRIJANJE

Top 3 saveta za brijanje - Cade ritual tokom brijanja - l'Occitane

Uživajte u brijanju i izbegnite posekotine

  1. Brijte se nakon tuširanja: toplota će otvoriti pore i omekšaće dlaku.
  2. Izaberite proizvode za brijanje visokog kvaliteta koji odgovaraju Vašoj koži i životnom stilu: gel za brijanje, ulje, krema ili sapun.
  3. Brijte u pravcu rasta dlake kako biste izbegli urastanje dlake.

Zlatni saveti posle brijanja

  1. Nakon brijanja i ispiranja, rashladite kožu hladnim peškirom.
  2. Nanesite hranljivi i umirujući balzam posle brijanja.

1. Krema za brijanje

Krema za brijanje - Cade krema za brijanje - l'Occitane

Za vrhunsko prijatno iskustvo brijanja

Obogaćena šea buterom i organskim esencijalnim uljem smreke, Cade bogata krema za brijanje idealna je za normalnu i suvu kožu. Pretvara se u kremastu penu kada se nanese na vlažnu kožu, omogućavajući blisko brijanje. Nakon toga koža ostaje čista, glatka i sa blagim nagoveštajem muškog mirisa.

Zašto koristiti četkicu za brijanje? Tajna velikodušne pene i čiste kože leži u njenom korišćenju. Dok pomaže da se krema za brijanje pretvori u gustu penu, ona takođe masira kožu kako bi uklonila mrtve ćelije i nečistoće.

2. Gel za brijanje

Najbolje rešenje za užurbano jutro

Uvek ćete naći vreme za brijanje, čak i najužurbanijeg jutra, uz pomoć Cade osvežavajućeg gela za brijanje. Idealan za normalnu i masnu kožu, gel se pretvara u penu da zaštiti kožu od oštrice žileta. Njegova osvežavajuća formula čini da vam se dlake odvoje od kože kako bi vam se žilet približio. Njegova bogata formula pomaže u smanjenju osećaja zatezanja i iritacije, tako da možete koristiti manje hidratantne kreme i duže uživati u jutarnjoj kafi.

3. Sapun za brijanje

Gel za brijanje - Cedrat gel za brijanje - l'Occitane

Tradicionalno iskustvo brijanja

Najbolji način korišćenja Cade sapuna za brijanje je sa četkom za brijanje i posudom, ali ako nemate četku za brijanje, možete ga naneti na površinu kože kružnim pokretima nalik masaži na licu. Ova formula deluje odlično na masnu kožu i kao i svi naši proizvodi za brijanje, prožet je neodoljivim muškim mirisom - novorazvijenim mirisom koji pojačava miris smreke toplim začinjenim notama cimeta, karanfilića, sandalovine, mošusa i sušenog voća.

OTKRIJTE

4. Višenamenski balzam

Nega posle brijanja - Cade krema posle brijanja - l'Occitane

2 u 1 rešenje za brijanje i negu kože nakon brijanja

Ako verujete da je manje više kada su u pitanju proizvodi za negu kože muškaraca, obožavaćete naš Cade višenamenski balzam. Osim što pruža lako klizanje za brijanje, kasnije se može koristiti i kao hidratantna krema za muškarce. Prozirno i slobodno, možete videti šta radite i biti precizni oko kontura vrata i jagodica. Njegova dvostruka upotreba štedi prostor, što ga čini savršenim za putovanja.

Kako se koristi?
Nanesite na vlažnu kožu i obrijte dok ne postignete ravnu liniju brade. Obrišite, temeljno isperite ili ostavite malo proizvoda za umirujuću hidrataciju kože.

Završite ritual sa balzamom posle brijanja

Ključni završni dodir

l'Occitane balzami posle brijanja pomažu da se umiri i hidrira koža, ostavljajući je toniranom i zaštićenom od spoljnih agresora. Naš Cade balzam posle brijanja savršen je spoj proizvoda koji smo spomenuli, sa istim toplim muškim mirisom kao naš Cade gel, sapun i krema za brijanje. Njegova lagana i tečna tekstura znači da se topi u dodiru sa kožom bez ostavljanja masnog traga, a pošto sadrži šea buter, hidrira kožu i otklanja osećaj zategnutosti.

ISTRAŽITE L'OCCITANE PROIZVODE ZA BRIJANJE