Brijanje - l'Occitane

KOJI PROIZVOD ZA BRIJANJE JE NAJBOLJI ZA VAŠU KOŽU?

Brijanje je jutarnji ritual većine muškaraca ali može vrlo oštetiti kožu. Ispravna tehnika, proizvodi dobrog kvaliteta i prirodni sastojci mogu Vam pomoći da izbegnete posekotine i neprijatnosti. Otkrijte koji je poizvod za brijanje najbolji za Vašu kožu uz L’Occitane savete za brijanje.

TOP 3 SAVETA ZA BRIJANJE

Top 3 saveta za brijanje - Cade ritual tokom brijanja - l'Occitane

Uživajte u brijanju i izbegnite posekotine

  1. Brijte se nakon tuširanja: toplota će otvoriti pore i omekšaće dlaku.
  2. Izaberite proizvode za brijanje visokog kvaliteta koji odgovaraju Vašoj koži i životnom stilu: gel za brijanje, ulje, krema ili sapun.
  3. Brijte u pravcu rasta dlake kako biste izbegli urastanje dlake.

Zlatni saveti posle brijanja

  1. Nakon brijanja i ispiranja, rashladite kožu hladnim peškirom.
  2. Nanesite hranljivi i umirujući balzam posle brijanja.

SAPUN ZA BRIJANJE

Krema za brijanje - Cade krema za brijanje - l'Occitane

Savršen za vrhunsko iskustvo brijanja

Cade sapun za brijanje obogaćen je organskim uljem smreke i pretvara su kremastu penu koja čisti i zaglađuje kožu. Zašto koristiti četku za brijanje?

Tajna izdašne pene i čiste kože leži u upotrebi četke za brijanje! Dok se stvara pena masirajte kožu kako biste uklonili mrtve ćelije kože i nečistoće. Na kraju, ali ne i najmanje važno, to će doneti klasičan stilski detalj kupatilu.
OTKRIJTE

ULJE ZA BRIJANJE

Ulje za brijanje - Cade ulje za brijanje - l'Occitane

2 u 1 proizvod je idealno rešenje i za pre i za posle brijanja

Koristite pre brijanja da biste omekšali kožu i omogućili lak pristup brijaču mestima koje ne možete da vidite. Zahvaljujući njegovoj maloj ambalaži možete ga nositi sa sobom kada putujete.
OTKRIJTE

GEL ZA BRIJANJE

Gel za brijanje - Cedrat gel za brijanje - l'Occitane

Uvek najbolje rešenje za jutra u žurbi

L’Occitane gelovi za brijanje odmah se pretvaraju u gustu i prijatnu penu, obogaćeni su prirodnim ekstraktom peperminta i smreke koji su odlični za negu kože.
OTKRIJTE

NIKAD NE ZABORAVITE NEGU POSLE BRIJANJA!

Nega posle brijanja - Cade krema posle brijanja - l'Occitane
Smiruje i vlaži kožu nakon brijanja. Pomaže koži da izgleda zdravo i bude čista tokom celog dana. Lagana i tečna tekstura lagano upija i ne ostavlja tragove masnoće. Njegov suptilni miris podiže raspoloženje. Smreka je savršeni satojak za zaglađivanje kože. Smreka daje dragoceno ulje koje štiti kožu i zbog toga su ga pastiri koristili da bi zaštitili kožu od vetra. L’Occitane je proizveo Cade preparate kako bi sprečio i umanjio nelagodnost izazvanu brijanjem.
OTKRIJTE

ISTRAŽITE L'OCCITANE PROIZVODE ZA BRIJANJE

Cade sastojak - l'Occitane

ZAŠTO KORISTITI ČETKU ZA BRIJANJE?

Tajna izdašne pene i čiste kože leži u upotrebi četke za brijanje! Dok nanošenje kreme stvara gustu penu, ono takođe masira kožu kako bi uklonilo mrtve ćelije kože i nečistoću. Na kraju, ali ne i najmanje važno, doneće klasičan stilski detalj kupatilu.

Nega posle brijanja - Cade krema posle brijanja - l'Occitane

NIKADA NE ZABORAVITE NEGU POSLE BRIJANJA!

Umiruje i hidrira kožu nakon brijanja. Pomaže koži da bude zdrava i čista tokom celog dana. Lagana i tečna tekstura lako upija i ne ostavlja tragove masnoće. Lagano parfimisan, njegov miris podiže raspoloženje.

Četka za brijanje - l'Occitane

CADE: SAVRŠENI SASTOJAK ZA UMIRENJE KOŽE

Generacijama se tajna pastira prenosila sa oca na sina. Ona govori o izvanrednom antiseptičkom dejstvu esencijalnog ulja smreke (cade), ekstrahovanom iz ove biljke koja raste u mediteranskom šipražju, a koje efikasno štiti kožu od spoljašnjih negativnih uticaja. Naši Cade proizvodi uključuju hidratantne preparate za negu muškaraca, gel za tuširanje i negu za brijanje koja pruža ultimativno iskustvo brijanja.

Žileti - l'Occitane

BALZAM POSLE BRIJANJA

90% muškaraca koji su probali Cade balzam posle brijanja kaže da im je pomogao u smirivanju neprijatnosti nastalih tokom brijanja i 80% je izjavilo da umanjuje osećaj iritacije *. *Cade balzam posle brijanja testiralo je 20 muškaraca tokom 3 nedelje.

Instrukcije za brijanje - l'Occitane

BRIJANJE: INSTRUKCIJE

Ne pritiskajte prejako kako biste izbegli posekotine i iritacije i započnite brijanje na manje osetljivim područjima. To daje vreme dlaci na bradi i vratu da omekša ispod kreme za brijanje. Nikad ne zaboravite da brijete u pravcu rasta brade i pratite sledeće korake: 1) Započnite brijanje bočno i nastavite ka ustima 2) Brkovi 3) Završite sa donjim delom lica: bradom i vratom

Balzam posle brijanja - Cade balzam posle brijanja - l'Occitane

KADA DA PROMENITE ŽILETE

Za najbolje brijanje, dobar brijač sa žiletima visokog kvaliteta je od suštinskog značaja za izbegavanje posekotina i iritacija. Tokom brijanja dovoljni su jedan ili dva prelaza brijačem. Kada to više nije slučaj, vreme je da zamenite žilete.