Nega kože protiv starenja - l'Occitane

KOJA JE KREMA PROTIV STARENJA NAJBOLJA ZA VAŠU KOŽU?

Kako redukovati prisustvo bora i pomoći koži da izgleda zategnuto i blistavo, bez obzira na godine Tokom godina, koža se menja i ćelije postepeno gube svoju "energiju". Koža više ne može da se regeneriše i pojavljuju se znaci starenja. Postoje jendostavni koraci koje možete preduzeti kako biste pomogli koži u borbi protiv vidljivih znakova starenja. Kako biste zadržali mladalački i blistav izgled kože, koristite proizvode za negu kože prilagođene Vašim potrebama.

Protiv bora - Dragocena krema - Božanstvena krema - Božur krema - l'Occitane

NEGA PROTIV BORA VS NEGA PROTIV STARENJA

U čemu je razlika?

Krema protiv bora pomaže zaglađuje prisustvo bora, dok krema protiv starenja deluje na vidljive znakove starenja kože (bore, neujednačen ton kože, gubitak čvrstine).

Da biste bili sigurni da Vaš preparat za negu kože pruža efikasno delovanje, izaberite kremu koja odgovara Vašoj koži i godinama. 
 
Nega kože sa 20 godina - Božur krema - l'Occitane

SA 20 GODINA, ODRŽAVAJTE BLISTAV IZGLED KOŽE

Veoma je bitno održati mladolikost kože i ključ je u hidrataciji, jutarnjoj i večernjoj.

Božur daje ekstrakt koji ne samo da ima neodoljiv miris, već je savršeni sastojak za blistav ten jer hidrira kožu, vidno poboljšava ten i nepravilnosti na koži. 
Otkrijte
Nega kože sa 30 godina - Dragocena krema - l'Occitane

SA 30 GODINA SMANJITE PRISTUSTVO PRVIH BORA

Vaša koža izgleda prelepo, ali prve fine linije počinju da se pojavljuju. Obnova ćelija i proizvodnja kolagena se usporavaju i kao rezultat koža postaje suva. 

Sada Vam je potrebna krema koja ne samo da hrani kožu već joj i pomaže da se bori protiv prvih vidljivih znakova starenja. Smilje - svet koji nikad ne vene je naš savršeni sastojak!
Istražite
Nega kože sa 40 godina - Božanstvena krema - l'Occitane

SA 40 GODINA, POMOZITE KOŽI DA OSTANE ČVRSTA

Kako Vaša koža počinje da se opušta i bore postaju izraženije, vreme je da počnete sa korišćenjem kompletne nege protiv starenja kože. Ne zaboravite da je nanesete i na Vaš dekolte!

Izuzetna nega sa 5 patenata, sa organskim uljem smilja, deluje u borbi protiv vidljivih znakova starenja. 
Istražite
Antiejdž saveti - l'Occitane

SAVET PROTIV STARENJA KOŽE: RADITE VEŽBE ZA LICE

Povećajte vitalnost kože vežbama za lice! Usvojite vežbe protiv starenja kože koje možete raditi pred ogledalom  nekoliko minuta svakog dana. Učinite vežbe prijatnijim  nanošenjem ulja za negu kože. Naše božanstveno ulje mladosti  pomaže u nezi, štiti i bori se protiv vidljivog starenja i čini da koža izgleda mlađe. Istražite sve naše vežbe za lice na dnu ove stranice. 
Istražite

PRONAĐITE SAVRŠEN PROIZVOD KOJI ĆE POMOĆI VAŠOJ KOŽI DA IZGLEDA MLADOLIKO I BLISTAVO

Dragoceni ritual - l'Occitane

VAŠ KOMPLETNI ANTIEJDŽ RITUAL

Izuzetna nega sa 5 patenata Božanstvene kreme sa organskim esencijalnim uljem smilja pomaže u borbi protiv vidljivih znakova starenja. Nanesite na lice i vrat, ujutru i zveče, umasirajte na čistu i suvu kožu.

sa Božanstvenom kremom 
Istražite
Božur ritual - l'Occitane

VAŠ RITUAL ZA LEPOTU

Božur krema za perfekciju kože je formulisana ekstraktom božura koji vlaži kožu i vidno poboljšava ten i nepravilnosti na koži. Nanosite je svakodnevno, ujutru i uveče, na čisto i suvo lice i vrat.

sa Božur kremom za perfekciju kože
Istražite
Božanstveni ritual - l'Occitane

VAŠ RITUAL ZA LEPOTU

Dragocena krema je formulisana organskim esencijalnim uljem smilja i vidljivo smanjuje pristustvo bora i pomaže koži da povrati čvrstinu.

sa Dragocenom kremom 
Istražite