Ruke - l'Occitane mobile

KAKO DA IMATE PRELEPE RUKE

Naše ruke govore mnogo o nama i mi ih koristimo da kažemo mnogo toga. Zato i ne iznenađuje činjenica da ljudi prvo njih primete. I dok svi razmišljamo o nezi lica, ne može se isto reći i za naše ruke... Ako želite da Vaše ruke ostanu prelepe tokom cele godine, pratite naš vodič za lepotu!

Čišćenje ruku - l'Occitane

SAVET 1: ČIŠĆENJE

Čišćenje ruku je prvi i najbitniji korak u ritualu održavanja lepote ruku ali to takođe uključuje neprijatelja kojeg često zaboravljamo: vodu! Svaki put kada perete ruke, uverite se da ih temeljno obrišete kako se voda ne bi sušila na Vašoj koži. Kako biste sprečili isušivanje kože ruku, izbegavajte korišćenje proizvoda koji isušuju, poput hidroalkoholnih sredstava. Izaberite sapune sa blagim formulama, poput Verbena tečnog sapuna, obogaćenog ekstraktom šea butera i aloe verom.
ISTRAŽITE
Piling ruku - l'Occitane

SAVET 2: PILING

Vaše telo i lice vole dobar piling - ali Vašim rukama je takođe potreban. Jednom ili dva puta nedeljno koristite piling koji je dizajniran za ruke i nežan prema koži, kako biste uklonili mrtve ćelije kože i spremili kožu da upije sve korisne sastojke hranljive kreme. Šea buter jednominutni piling za ruke je obogaćen šea buterom, bademom i uljem koštica grožđa - bogat vitaminom E - poznatijim kao esencijalne masne kiseline koje pomažu u nezi i omekšavanju kože ruku za samo jedan minut.
 
ISTRAŽITE
Hidratacija - l'Occitane

SAVET 3: HIDRIRAJTE

U čemu je tajna prelepih ruku? Hidratacija, hidratacija, hidratacija! Vaša krema za ruke bi trebalo da bude Vaš verni saveznik, spremna da se nanese kad god zatreba, da pomogne u održavanju hidrolipidnog sloja koji prirodno štiti kožu. Ona treba da hrani, hidrira i štiti kožu. Efikasna krema za ruke sadrži masnoće i hidratatne sastojke poput šea butera i antioksidante poput vitamina E. Ova hranjiva mešavina stoji iza uspeha šea buter kreme za ruke koja je jedna od najprodavanijih  L'Occitane proizvoda preko 20 godina.
ISTRAŽITE
Nega noktiju - Ši buter nega ruku - l'Occitane

SAVET 4: VODITE RAČUNA O NOKTIMA

Druga tajna prelepih ruku su jaki, lepi i negovani nokti i zaštićene zanoktice. Vaše zanoktice su osnova Vaših noktiju i imaju zaštitnu ulogu - zato je važno da ih negujete. Šea buter hranljivo ulje za nokte i zanoktice hrani i omekšava zanoktice, za jače i sjajnije nokte. Važno je i da nahranite nokte. Kako biste ih održali zdravim, jedite hranu bogatu biotinom, poput soje i badema. 
ISTRAŽITE

ŠEA BUTER: L’OCCITANE ISTINITA PRIČA

Tokom prethodnih 20 godina, L'Occitane je svoju stručnost za lepotu uneo u šea buter kremu za ruke. Intenzivno hranljiva mešavina u srcu ove kreme ne bi bila moguća da bez partnerstva sa ženama iz Burkine Faso koje su zahvaljujući ekspertizi odgovorne za proizvodnju i kvalitet L'Occitane šea butera. 2015. godine brend je od njih nabavio 750 tona šea butera. Na svake 3 sekunde se negde u svetu proda L'Occitane šea buter krema za ruke. Više od 20 godina od njenog stvaranja, otkrijte više o receptima njenog uspeha...
Istražite
Poreklo ši butera - l'Occitane

MASAŽA RUKU

Nakon pilinga Vaših ruku, koža je spremna da upije sve korisne sastojke Vaše šea buter kreme za ruke. Za maksimalnu apsorpciju, umasirajte kremu u kožu.

Ši buter poizvodi - Ši buter krema za ruke - l'Occitane

ŠEA BUTER: L’OCCITANE ISTINITA PRIČA

Uspeh šea buter kreme za ruke datira od 1980. kada su Olivier Baussan, l'Occitane osnivač i Yves Millou, kozmetički stručnjak, zajedno objedinili svoje znanje i strast.

Masaža ruku - l'Occitane

ŠEA BUTER: NEPOBEDIVA HIDRATACIJA

Šea buter se koristio u Africi hiljadama godina. Prema legendi, kraljica Nefertiti je dugovala svoju lepotu ovom sastojku i njegovim izvanrednim korisnim svojstvima.