Immortelle Reset

PROBUDITE SE SVAKOGA DANA SA BESPREKORNOM KOŽOM KOJA BLISTA

Otkrijte L'Occitane čarobne proizvode - Immortelle noćni serum za negu lica i Immortelle noćni serum za područje oko očiju, obogaćene izvanrednim sastojcima prirodnog porekla, koji su prikladni za upotrebu baš SVAKE noći! Probudite se sa kožom koja izgleda odmorno, kao da ste dobili nekoliko dodatnih sati sna!

Immortelle noćni Reset serum za lice

"Niko ne želi da izgleda umorno i neispavano, a zahvaljujući snažnom revitalizujućem serumu, niko više ne mora da izgleda kao da mu nedostaju sati sna. Prilikom korišćenja, gel prvo otpušta veličanstveni sastojak - majoran, koji pomaže u ponovnom pokretanju gena unutar ćelija koji su "utihnuli" usled starenja kože ili štetnog uticaja spoljne sredine, a što je potrebno za pokretanje prirodnog mehanizma obnavljanja kože. Reset noćni serum za lice sadrži i ekstrakt akmele koji smanjuje napetost mišića i tako pruža efekat zaglađivanja kože nalik botoksu. A zatim, hiljade zlatnih kapsula donose snagu antioksidativnog eteričnog ulja smilja."
- Marie Clarie Prix d'Excellence 

Upoznajte naš novi Immortelle noćni Reset serum za lice

REST & RESET

Tri aktivna sastojka, dve teksture koje će vratiti vreme za oštećenu kožu. Novi Immortelle Reset se primenjuje pre spavanja, sa više od 3000 zlatnih mehurića koji rade za Vas preko noći, kako bi ujutru Vaša koža bila obnovljena.
 

OTKRIJTE

Inovativni botanički kompleks

Na raskrsnici nauke i prirode, L'OCCITANE je razvio botanički kompleks koji kombinuje moći tri aktivna sastojka prirodnog porekla.

EKSTRAKT ACMELLE OLEACERE

Svojom sposobnošću da zategne kožu, ekstrakt Acmella Oleacera ima efekat koji ima botoks! Pomaže u smanjenju bora lica uzrokovanih stresom ili umorom.

EKSTRAKT
MAJORANA

Ekstrakt Majorana budi genetske mehanizme kože, i dovodi do oporavka kože tokom noći.

ESENCIJALNO ULJE
SMILJA

Esencijalno ulje smilja je poznato po svojoj snazi u borbi protiv starenja. Deluje kao prirodni antioksidant i pomaže Vašoj koži da izgleda čvršće i mlađe.

Kako koristiti Immortelle Reset noćni serum za negu lica?

Prilikom nanošenja, prva tekstura koju osetite je lagana tekstura vodenog gela obogaćenog majoranom i akmelom. Formula trenutno upija i počinje da deluje. Zatim svoju moć počinju da otpuštaju hiljade zlatnih mehurića i da donose snažnu dozu eteričnog ulja smilja koje lagano prodire sve dublje u kožu. Satensko glatki završetak pruža trenutnu hidrataciju, bez masnog sloja ili lepljivog osećaja. 

3 KORAKA ZA POSTIZANJE BLISTAVE KOŽE

1. Očistite kožu lica i nanesite tonik.

2. Nanesite 3 doze Immortelle Reset noćnog seruma za lice i nežno umasirajte u kožu. Pokretima dlanova masirajte obraze, uvek odozdo ka gore, a zatim proizvode nanesite i na čelo od sredine prema obodima lica.

3. Nanesite serum i kremu za licu koje inače koristite.

Pojačajte svoju ulepšavajuću rutinu za negu lica uz Reset noćni serum

RESET SERUM+DRAGOCENA KREMA

9 od 10 korisnika preporučuje ovaj duo 97% korisnika oseti da koža izgleda vidljivo drugačije 94% korisnika potvrđuje da je ovakav duo snažniji i delotvorniji nego samostalno korišćenje kreme* *Korisnički test na 33 žene nakon 28 dana korišćenja Reset seruma+Dragocene kreme za lice

DRAGOCENA KREMA

RESET SERUM+BOŽANSTVENA KREMA

84% korisnika oseti da koža lica izgleda vidljivo mlađe* *Korisnički test na 30 žena nakon 28 dana korišćenja Reset seruma+Dragocene kreme za lice

BOŽANSTVENA KREMA

Immortelle noćni Reset serum za područje oko očiju

Immortelle noćni Reset serum za područje oko očiju stvoren je za odmoran i mladolik izgled kože. Pomaže da se smanji vidljivost tamnih kolutova i otečenosti, a istovremeno vidljivo ublažava znakove umora.

Otkrijte Immortelle noćni Reset serum za područje oko očiju!

Immortelle noćni Reset serum za područje oko očiju savršena je dopuna Immortelle noćnom Reset serumu za lice, a zajedno pružaju najbolji beauty sleep efekat do sada! Ovaj snažni duo koji deluje preko noći je sve ono o čemu ste oduvek sanjali.

Kako se koristi Immortelle noćni Reset serum za područje oko očiju?

1. korak: Nanesite jednu dozu Immortelle noćnog Reset serum za područje oko očiju na čistu i suvu kožu celog područja oko očiju, po orbitalnoj kosti od unutrašnjeg prema spoljašnjem uglu oka. 

2. korak: Glatka tekstura i senzorijalni zlatni mehurići tope se u vašu kožu. Aromatični, botanički miris pruža trenutak pravog užitka tokom nanošenja. 

3. korak: Nanesite malu količinu Immortelle noćnog Reset seruma za lice i umasirajte u lice započevši od sredine, od nosa prema čelu i oko područja očiju. 

4. korak: Nakon što se Immortelle noćni Reset serum za lice u potpunosti upio u kožu, nanesite svoj omiljeni L'Occitane njegujući serum i kremu. Sada ste spremni za odlazak u krevet.

Immortelle Reset trofazna esencija za negu lica

Nova Immortelle Reset trofazna esencija za negu lica svojim sastojcima prirodnog porekla osnažuje kožu i pomaže u vraćanju ravnoteže narušene svakodnevnim stresom. Dan za danom, koža izgleda zdravije, blistavije i snažnije - u potpunosti revitalizovano. 

NOVO - Immortelle Reset trofazna esencija za negu lica

Savršena priprema
Nanesite brzoupijajuću esenciju pre ostatka vaše rutine za negu lica kako biste otkrili snažniju, blistaviju i ujednačenu kožu. Dobro protresite, raspršite na dlanove i utapkajte u lice.

Otkrijte novitet Immortelle Reset kolekcije: Trofaznu esenciju za negu lica!

1. korak: PROTRESITE!

Pre nanošenja, koža mora da bude čista. Protresite bočicu kako bi se 3 faze esencije pomešale.

2. korak: RASPRŠITE!

Raspršite barem tri puta direktno na lice ili na dlanove.

3. korak: UTAPKAJTE!

Utapkajte proizvod u kožu lica za još bolje upijanje proizvoda. Zatim nastavite sa svojom uobičajenom rutinom.