Immortelle maska

Izaberite proizvod

7.870,00 Din.
 • Dodaj na listu želja
 • Podeli ljubav

Immortelle maska

OPIS

Veoma kremasta maska pruža intenzivnu negu, idealnu za tretman normalne do veoma suve kože. Njena ultrabogata tekstura - obogaćena esencijalnim uljem smilja, hidrirajućim sastojcima, vitaminom A i E - izuzetno je hranljiva i neguje kožu u bilo kojim vremenskim uslovima, posebno tokom veoma hladnih perioda.

Koža je glatka, hidrirana, intenzivno ishranjena i komforna. Ten je svež, blistav, ujednačen, a mladalački izgled još duže zadržan.

SAVET

Može se koristiti kao maska i kao krema za lice. Za suvu i veoma suvu kožu, koristiti kao kremu, nanoseći je uveče na čisto lice i vart.
Za normalnu i suvu kožu, koristiti kao masku. Naneti debeo sloj na lice, ostaviti da deluje 5 do 10 minuta. Ukloniti višak maramicom, ili isprati Immortelle esencijalnom vodicom za lice. Koristiti jednom ili dva puta nedeljno.

IMMORTELLE DRAGOCENA

Immortelle/smilje je poznato još kao večni cvet: koji nikad ne vene, ni kada je ubran. Njegovo organsko esencijalno ulje je bogato aktivnim molekulima sa jedinstvenim dejstvom u borbi protiv starenja kože. Pre više od deset godina, L’OCCITANE je otkrio i patentirao izvanredne moći smilja sa Korzike u borbi protiv starenja kože – smilje sa Korzike je jedina vrsta koja sadrži neverovatno visoku koncentraciju aktivnih molekula. Otkrijte našu Immortelle kolekciju, koja nudi kompletna anti-ageing rešenja za kožu vašeg lica. Immortelle Dragocena

Komentari kupaca


Preporuka kupaca


Kompletirajte svoju rutinu

 • Proizvod je dodat
  Immortelle maska

  Immortelle maska

  7.870,00 Din.
 • Proizvod je dodat
  Dragocena pena za čišćenje

  Dragocena pena za čišćenje

  2.620,00 Din.
 • Proizvod je dodat
  Immortelle dragoceni serum

  Immortelle dragoceni serum

  7.120,00 Din.
0 SELEKTOVANI PROIZVODI 0 Dodaj na listu želja