Immortelle maska

Veoma Krema maska pruža intenzivnu negu, idealnu za tretman normalne do veoma suve kože. Njena ultrabogata tekstura - obogaćena esencijalnim uljem...
Više >

Izaberite proizvod

7.790,00 Din.
 • Gde kupiti?
 • Podeli ljubav
 • Oznaka: 27AA125MQ

OPIS

Veoma Krema maska pruža intenzivnu negu, idealnu za tretman normalne do veoma suve kože. Njena ultrabogata tekstura - obogaćena esencijalnim uljem smilja, hidrirajućim sastojcima, vitaminom A i E - izuzetno je hranljiva i neguje kožu u bilo kojim vremenskim uslovima, posebno tokom veoma hladnih perioda.Koža je glatka, hidrirana, intenzivno ishranjena i komforna. Ten je svež, blistav, ujednačen, a mladalački izgled još duže zadržan.


SAVET

Može se koristiti kao maska i kao krema za lice. Za suvu i veoma suvu kožu, koristiti kao kremu, nanoseći je uveče na čisto lice i vart.

Za normalnu i suvu kožu, koristiti kao masku. Naneti debeo sloj na lice, ostaviti da deluje 5 do 10 minuta. Ukloniti višak maramicom, ili isprati Immortelle esencijalnom vodicom za lice. Koristiti jednom ili dva puta nedeljno.

IMMORTELLE DRAGOCENA

Immortelle/smilje je poznato još kao večni cvet: koji nikad ne vene, ni kada je ubran. Njegovo organsko esencijalno ulje je bogato aktivnim molekulima sa jedinstvenim dejstvom u borbi protiv starenja kože. Pre više od deset godina, L’OCCITANE je otkrio i patentirao izvanredne moći smilja sa Korzike u borbi protiv starenja kože – smilje sa Korzike je jedina vrsta koja sadrži neverovatno visoku koncentraciju aktivnih molekula. Otkrijte našu Immortelle kolekciju, koja nudi kompletna anti-ageing rešenja za kožu vašeg lica. Immortelle Dragocena

Komentari kupaca


Preporuka kupaca


Kompletirajte svoju rutinu

 • Exclude this item
  Immortelle maska

  Immortelle maska

  7.790,00 Din.
 • Exclude this item
  Immortelle Dragocena pena za čišćenje

  Immortelle Dragocena pena za čišćenje

  2.690,00 Din. Product view
SELEKTOVANI PROIZVODI 0 Dodaj na listu želja