Immortelle Božanstvena

Umetnost dvostrukog čišćenja lica

Otkrijte prednosti dvostrukog čišćenja lica – koža će blistati zdravim sjajem. Prvi korak je skidanje šminke novim Božanstvenim balzamom za čišćenje lica. Božanstvenu penu za čišćenje lica koristite posle Božanstvenog balzama, kao drugi korak Božanstvenog rituala za čišćenje koji je kreiran od strane L'Occitane-a i njegovih SPA stručnjaka, kako biste postigli idealno stanje kože koja je spremna primiti sve blagodeti dnevne nege.

Božanstveni balzam za čišćenje

Tekstura samog balzama topi se u dodiru sa kožom i pretvara se u predivno, svilenkasto ulje. Nežno uklanja sve ostatke šminke i ostavlja čistu kožu spremnu za dalju negu.

OTKRIJTE

Božanstvena pena za čišćenje

Drugi korak rituala čišćenja lica. Božanstvena pena izvrsno uklanja sve nečistoće i svojom kremastom penom ostavlja kožu potpuno čistom, mekom i prijatnom na dodir.

OTKRIJTE

Jedinstvena anti-ageing ulepšavajuća rutina

Ona je raskošna, ona je bogata, ona je Božanstvena. L’Occitane inovativne formule spajaju snažna anti-ageing svojstva organskog esencijalnog ulja smilja sa kompleksom aktivnih biljnih sastojaka. Rezultat je nagrađivana kolekcija proizvoda koji vraćaju sat unazad i otkrivaju blistavost kože.

10 /10 (1)

10.890 RSD

Jeste li znali?

ISTINITA PRIČA O SMILJU...

L'Occitane grupacija je 2004. lansirala prvi program sadnje smilja u velikim količinama, podstaknuta očuvanjem biorazličitosti i održivosti, kao i zbog povezanosti sa provansalskim korenima. Do tada, ovaj cvet nije bio uspešno pripitomljen. Zahvaljujući savetima korzikanskih i provansalskih stručnjaka, kao i donacijama,  na Korzici je posađeno 50 hektara smilja.