Difuzer set

Ovaj set sadrži ukrasni stakleni difuzer i 12 štapića za difuzer. Dopunite ga mirisom za dom koji birate odvojeno.Odaberite svoj omiljeni miris za dom i uživajte u mirisnim trenucima kod kuće!
  • France Made
    in France
Izaberite proizvod
2.890 RSD
  • Gde kupiti?
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 11CF100TR19
OPISOvaj set sadrži ukrasni stakleni difuzer i 12 štapića za difuzer. Dopunite ga mirisom za dom koji birate odvojeno.Odaberite svoj omiljeni miris za dom i uživajte u mirisnim trenucima kod kuće!
Ovaj ukrasni difuzer unosi dodir Provanse u vaš dom.
Do 5 nedelja jake i neprekidne difuzije, upotpunjene parfemskim dodacima u skladu sa vašim raspoloženjem.SAVET    1- Koristite polovinu boce samo ako je vazduh u vašem domu suv, jer će difuzija biti sporija i trajaće duže.

    2- Odredite intenzitet mirisa u skladu sa vašim željama. Za laganu i postepenu difuziju trebalo bi da koristite samo nekoliko štapića. Koristite sve štapiće za intenzivniji miris.

    3- Postavite difuzer pored izvora toplote kako biste povećali difuziju mirisa

    4 - Obrnite štapiće jednom nedeljno da pojačate miris.

    5 -
Jedna bočica mirisa za difuzor ispunjavaće vaš dom mirisom do 4 nedelje.DOM
Dočekati goste izmaglicom mirisa je mediteranska tradicija koja predstavlja gest gostoprimstva. Napravljeni od najfinijih provansalskih sastojaka, naša selekcija mirisa će uneti u Vaš dom tople i umirujuće note. Otkrijte kolekciju parfema za dom, difuzera, sveća i mirisnih vrećica. Dom

Komentari kupaca