Badem za oblikovanje tela

Vidno oblikujte svoju figuru i zategnite telo uz pomoć Badema za oblikovanje tela.


L’OCCITANE je u ovu formulu, bogatu snažnim prirodnim...
Više >

Izaberite proizvod

5.620,00 Din.
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 29BC200A13US

Badem za oblikovanje tela

OPIS

Vidno oblikujte svoju figuru i zategnite telo uz pomoć Badema za oblikovanje tela.
L’OCCITANE je u ovu formulu, bogatu snažnim prirodnim sastojcima, utkao bademovo svojstvo zatezanja kože. Osvežavajući gel vidno učvršćuje kožu uz pomoć patentiranog kompleksa koji smanjuje pojavu celulita i zateže kožu. Ovaj kompleks čini mreža proteina badema koji su potpora koži, kao i ekstrakt badema i silicijum derivat. Telo izgleda peoblikovano i uz pomoć drugog patentiranog kompleksa, sačinjenog od pupoljaka bademovog drveta i ružinih pupoljaka.
Badem za oblikovanje tela se upija istog trenutka zahvaljujući blagoj gel teksturi i ostavlja divan miris bademovog drveta.

SAVET

Nanositi dva puta dnevno najmanje mesec dana, na celo telo (butine, zadnjica, stomak, struk, bokovi). Masirati pokretima odozdo na gore. Ukoliko se kombinuje sa preparatom Badem divna figura, koristiti samo uveče (a Badem divna figura u tom slučaju ujutru).

BADEM

Badem je dobro poznat po svojoj sposobnosti da učini kožu mekšom. L'OCCITANE je iskoristio izuzetnu moć toniranja badema sa juga Fancuske i integrisao je u preparate za negu i čišćenje tela, koji su neodoljivi i ujedno neverovatno efikasni. Koža izgleda glatkije i većeg tonusa, a telo oblikovano. Otkrijte Badem kolekciju, koja nudi hidratantne kreme, preparate za zatezanje kože i neodoljivih preparata za tuširanje.   Badem za kupanje Badem nega tela Badem nega ruku i stopala Badem

Komentari kupaca