Badem divna figura

Osvežavajuća gel formula za borbu protiv celulita, nanosi se lako i trenutno upija. Za kožu sa celulitom i nedostatkom elastičnosti i čvrstine....
Više >

Izaberite proizvod

4.620,00 Din.
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 29GM200A2US

Badem divna figura

OPIS

Osvežavajuća gel formula za borbu protiv celulita, nanosi se lako i trenutno upija. Za kožu sa celulitom i nedostatkom elastičnosti i čvrstine.

Intenzivna negujuća formula sadrži snažne prirodne aktivne sastojke koji efikasno deluju protiv celulita:
• Usporavaju nastajanje novih masnih naslaga u predelu butina i zadnjice uz pomoć peruanske lijane, ekstrakta kinoe i esencijalnog ulje šargarepe.

• Sadrži i prirodne sastojke koji utiču na sagorevanje postojećih masnih naslaga: ekstrakt bademovih pupoljaka bogat flavonoidima koji imaju drenažno dejstvo, prirodni kofein, ekstrakt smilja i palmarose, kao i esencijalno ulje mente.
Ova formula s bademovim proteinima sadrži i ekstrakt limuna koji izravnava površinski sloj kože i time smanjuje vidljivost celulita.

Dermatološki testirano.

SAVET

Nanositi dva puta dnevno; umasirati u kožu kružnim pokretima od donjeg dela butina do gornjeg dela zadnjice. Ukoliko se kombinuje sa proizvodom Badem za oblikovanje tela, koristiti samo ujutru (a Badem za oblikovanje tela u tom slučaju uveče).

BADEM

Badem je dobro poznat po svojoj sposobnosti da učini kožu mekšom. L'OCCITANE je iskoristio izuzetnu moć toniranja badema sa juga Fancuske i integrisao je u preparate za negu i čišćenje tela, koji su neodoljivi i ujedno neverovatno efikasni. Koža izgleda glatkije i većeg tonusa, a telo oblikovano. Otkrijte Badem kolekciju, koja nudi hidratantne kreme, preparate za zatezanje kože i neodoljivih preparata za tuširanje.   Badem za kupanje Badem nega tela Badem nega ruku i stopala Badem

Komentari kupaca


Preporuka kupaca