Badem baršunasta krema

L’OCCITANE se oslanja na regenerativne moći matičnih ćelija badema u obnavljanju i revitalizaciji ćelija epiderma. Zajedno sa proteinima badema i...
Više >

Izaberite proizvod

6.120,00 Din.
 • Podeli ljubav
 • Oznaka: 29BV200A15

Badem baršunasta krema

OPIS

L’OCCITANE se oslanja na regenerativne moći matičnih ćelija badema u obnavljanju i revitalizaciji ćelija epiderma. Zajedno sa proteinima badema i pupoljcima bademovog drveta, ovaj kompleks deluje protiv 5 ključnih znakova starenja kože: suva, opuštena koža, nedostatak tonusa, linije i nepravilnosti na koži. Bogata aktivnim sastojcima, ova topiva krema čini kožu svilenkasto glatkom i ostavlja cvetan i puderast miris bademovog drveta u cvetu. Nakon mesec dana koža izgleda čvršće i nežnije, a nepravilnosti i linije manje.


Kupovinom sirovina od lokalnih proizvođača sa juga Francuske, L’OCCITANE se posvetio vraćanju badema kao prepoznatljivog elementa provansalskog pejzaža, a koji je u tom regionu bio dugo zaboravljen.

SAVET

Zagrejati malu količinu kreme među dlanovima. Kružnim pokretima umasirati u kožu, uvek od članaka nagore. Fokusirati se na delove tela koje želite da zategnete, kao što su butine i stomak.

BADEM

Badem je dobro poznat po svojoj sposobnosti da učini kožu mekšom. L'OCCITANE je iskoristio izuzetnu moć toniranja badema sa juga Fancuske i integrisao je u preparate za negu i čišćenje tela, koji su neodoljivi i ujedno neverovatno efikasni. Koža izgleda glatkije i većeg tonusa, a telo oblikovano. Otkrijte Badem kolekciju, koja nudi hidratantne kreme, preparate za zatezanje kože i neodoljivih preparata za tuširanje.   Badem za kupanje Badem nega tela Badem nega ruku i stopala Badem

Komentari kupaca


Preporuka kupaca


Kompletirajte svoju rutinu

 • Exclude this item
  Badem baršunasta krema

  Badem baršunasta krema

  6.120,00 Din.
 • Exclude this item
  Badem serum za telo 100ml

  Badem serum za telo 100ml

  5.620,00 Din. Product view
SELEKTOVANI PROIZVODI 0 Dodaj na listu želja