Arlésienne gel za tuširanje

Neodoljivi gel koji miriše kao očaravajući cvetni buket.
  • France Made
    in France
Izaberite proizvod
690,00 Din.
  • Gde kupiti?
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 24GD075S6
OPIS
Neodoljivi gel koji miriše poput očaravajućeg cvetnog buketa.


Neodoljivi gel pretvara kupanje i tuširanje u elegantan i ženstven ritual lepote. Lagana pena nežno čisti kožu i ostavlja mirisne note ruže, ljubičice i šafrana iz Provanse. Tri cveta Provanse koja su nevina i nežna, a istovremeno zrače očaravajućom senzualnošću.


MIRIS: Cvetni buket koji ostavlja predivan mirisni trag kom je teško odoleti. Kroz par trenutaka, citrusna svežina bergamota razbudi miris i osveži začinsku notu šafrana. Ta blistava svežina suprostavlja se odvažnom, karakternom zelenilu galbanuma, zavedenog slasnim bademastim notama gloga. Ruža nežno otvara svoje latice preko medenih i začinskih nota, nošena talasima cvetnog bogatstva. Listovi ljubičice iz Provanse otkrivaju neočekivanu zelenu i aromatičnu notu, udruženu sa puderastim notama irisa. Na kraju, te čarobne cvetne note u kojima se prožimaju tragovi mošusa i sandalovine, stvaraju miris posebnog cvetnog buketa koji traje i traje.

ISTINITA PRIČA: Tajanstvena, odvažna, nedostižna. Arlésienne predstavlja slobodan i samouveren karakter žene sa juga Francuske. Danas ova mlada, osvešćena žena slavi svoju ženstvenost. Njena marama, tradicionalno nasleđena od majke, centralni je deo njenog kostima. Njen miris, kao i njena marama, odraz je njenog odvažnog duha i njene jedinstvenosti.

DIZAJN: Na modernoj bočici ugraviran je dizajn marame koji slavi prefinjenosti tri cveta Provanse: ruža, šafran i ljubičica.
SAVET


Nanesite na mokru kožu, umasirajte i dobro isperite. Arlésienne gel za tuširanje pruža predivan užitak za čula. Kako bi produžili trajanje tog osećaja, koristite Ulepšavajuće mleko za telo Arlésienne.

ARLÉSIENNE
Misteriozna i odvažna, Arležanka je nakada isticala svoju jedinstvenost trakom koju izabere kao svoj ukras. Svaka traka je imala drugačiju šaru, pričala je svoju priču kao i žena koja ju je nosila kao ukras u svojoj kosi. Danas, ona nosi miris koji reflektuje svaki aspekt njene senzualne ličnosti. U Arlésienne kolekciju je utkan cvetan i apsolutno ženstven miris koji spaja prirodne ekstrakte tri cveta: šafrana, ruže i ljubičice. Ruža iz Grasa, ljubičica i šafran iz Provanse čine cvetnu fuziju koja otkriva neočekivan miris - pun misterije, lepote i gracioznosti. Arlésienne
SASTOJCI
AQUA/WATER**- SODIUM LAURETH SULFATE - COCOGLUCOSIDE - COCO-BETAINE - GLYCERIN**- PARFUM/FRAGRANCE - CROCUS SATIVUS FLOWER EXTRACT**-VIOLA ODORATA FLOWER/LEAF EXTRACT*- ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT** - VIOLA ODORATA LEAF EXTRACT**- SODIUM CHLORIDE - SODIUM BENZOATE - CITRIC ACID**-POTASSIUM SORBATE - CITRONELLOL - GERANIOL.*Sastojci iz organskog uzgoja.

Komentari kupaca