Šea buter ultrabogata krema za telo - Limitirano izdanje

Obogaćena sa 25 % šea butera, ova ultrabogata krema štiti kožu od isušivanja i intenzivno hrani. Pruža do 72 sata hidratacije.
  • France Made
    in France
Izaberite proizvod
4.190,00 Din.
  • Gde kupiti?
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 01CP200K20DTS
OPIS
Šea buter ultrabogata krema za telo sadrži efikasnu negujuću formulu za suvu do jako suve kože. Sadrži izvanrednu koncentraciju šea butera (25 %) i pomaže u pružanju intenzivne nege kože, štiteći je od isušivanja i osnažujući njenu hidrolipidnu barijeru. Pruža dugotrajnu hidrataciju – do 72 sata* - i pruža osećaj mekoće i prijatnosti. Krema se jednostavno nanosi i brzo upija, ne ostavljajući masni trag na koži.
*Test delotvornosti sproveden je korneometrom na 12 volontera.

OMY za L'OCCITANE
L'OCCITANE i OMY spojili su se zbog šarene saradnje. Za ovo limitirano izdanje kolekcije, priroda ispunjava grad proizvodima koje možete prilagoditi sadržaju vašeg srca...
L'OCCITANE je uvek bio predan očuvanju biljnih vrsta i raznolikosti. Sada je spojio snage sa francuskim brendom OMY, poznatim po svojim ilustracijama, kako bi zajedno slavili očaravajuću mediteransku prirodu. Rezultat je predivna šea buter kolekcija ukrašena malenim delovima života imaginarnog krajolika. Dopustite slobodu svojoj mašti i zabavite se bojeći ove ekskluzivne i orginalne dizajne.
ŠEA BUTER NEGA TELA
Šea buter je idalan ulepšavajući sastojak, koga žene iz suptropske Afrike vekovima koriste kako bi negovale i zaštitile kožu i kosu. L'Occitane koristi šea buter iz Burkine Faso, otkupljen kroz održivo i pravedno partnerstvo sa ženama koje ga proizvode.   Šea buter nega tela

Komentari kupaca