Šea buter ultrabogata krema za lice

Zabeleška 5 /5 (1 Recenzije)
Krema tekstura koja se lako topi, ove Ultrabogate kreme za telo, formulisana je sa 25% šea butera kako bi ogovorila osnovnim potrebama suve,...
Više >

Izaberite proizvod

3.690,00 Din.
 • Gde kupiti?
 • Podeli ljubav
 • Oznaka: 01CV050K15

OPIS

Krema tekstura koja se lako topi, ove Ultrabogate kreme za telo, formulisana je sa 25% šea butera kako bi ogovorila osnovnim potrebama suve, veoma suve i osetljive kože. Pruža koži dugotrajnu hidrataciju (72h), čini je gipkom, mekom i smanjuje osećaj neprijatne zategnutosti. Koža je takođe zaštićena od nepovoljnih spoljnih uticaja i komforna tokom celog dana.U Burkini Faso, žene proizvode šea buter ručno, na tradicionalan način. L'OCCITANE je otkrio da je šea buter proizveden na ovakav način u Burkini Faso, posebno bogat omega 6 masnim kiselinama i karitenom. Ovi izuzetno blagotvorni molekuli hidriraju, hrane i dodatno štite kožu. Dermatološki testirano. Nekomedogeno.

SAVET

Uzmite nalu količinu krema i zagrejte među dlanovima, kako bi krema lakše prodrla u kožu.Nanesite kremu na lice, počevši od sredine ka čelu. Ne zaboravite vrat i dekolte. Nanošenje kreme tapkanjem će povećati mikrocirkulaciju kože.

ŠI BUTER NEGA LICA

Ši buter je savršeni sastojak koji hidrira i štiti vašu kožu. Naši Šea buter proizvodi za negu lica pomažu u ishrani, zaštiti i nezi normalne do veoma suve kože, čak i one veoma osetljive. Sa našom Ši buter linijom proizvoda za negu lica, koža oseća komfor tokom celog dana i diskretno je namirisana notom ši butera. Ši buter nega lica

Komentari kupaca

Prosečna ocena 5od5 Napišite recenziju
 • Odlična krema

  Koristila sam je cele zime. Moja koža lica je normalno, sa ponekad suvim obrazima. Ova krema mi je neverovatno prijala tokom hladnog zimskog perioda. Savršeno hidrira, brzo se upija. Ne masti dodatno. Koža je savršeno nahranjna, hidrirana, glatka. Odlična krema za hladniji period.

  Da li Vam je komentar značio?
  • Zabeleška
   5 od 5
  • Vaša lokacija Beograd
Napišite recenziju

Preporuka kupaca


Kompletirajte svoju rutinu

 • Exclude this item
  Šea buter ultrabogata krema za lice

  Šea buter ultrabogata krema za lice

  3.690,00 Din.
  Zabeleška 10 /10 ( 1 Recenzije)
 • Exclude this item
  Šea buter ulje za čišćenje lica

  Šea buter ulje za čišćenje lica

  2.390,00 Din.
  Zabeleška 10 /10 ( 1 Recenzije)
  Product view
 • Exclude this item
  Šea buter mleko za čišćenje lica

  Šea buter mleko za čišćenje lica

  2.390,00 Din. Product view
SELEKTOVANI PROIZVODI 0 Dodaj na listu želja