Čisti šea buter - organski, sertifikovani

Višenamenski, ultrahranljivi Organski šea buter neguje usne, kožu, laktove, stopala, pa čak i kosu! Praktično pakovanje koje možete...
Više >

Izaberite proizvod

990,00 Din.
 • Gde kupiti?
 • Podeli ljubav
 • Oznaka: 01BK010K14

OPIS

Višenamenski, ultrahranljivi Organski šea buter neguje usne, kožu, laktove, stopala, pa čak i kosu! Praktično pakovanje koje možete nositi svuda sa sobom, i biti sigurni da će vaša koža uvek biti negovana i zaštićena. 


Potpuno prirodan, sertifikovan organski šea buter dobija se iz orašastih plodova divljeg šea drveta, a koji L'OCCITANE otkupljuje pravednom trgovinom od žena iz Burkine Faso.


SAVET

Savršen za hidriranje ispuclih usana, za negovanje suve kose i omekšavanje zanoktica. Jedan od favorita kupaca, koji štiti vašu kožu i svetsku tradiciju. L'Occitane direktno sarađuje sa ženama iz Afrike koje ga proizvode, čime podržava njihovu ekonomsku nezavisnost, kao i očuvanje tradicionalnih metoda proizvodnje.

ŠI BUTER NEGA TELA

Ši buter je idalan ulepšavajući sastojak, koga žene iz suptropske Afrike vekovima koriste kako bi negovale i zaštitile kožu i kosu. L'OCCITANE koristi ši buter iz Burkine Faso, otkupljen kroz održivo i pravedno partnerstvo sa ženama koje ga proizvode. Kliknite na neki od linkova za više informacija: VIŠE O NAŠIM FILANTROPSKIM I SOCIAJLNO ODGOVORNIM PROJEKTIMA > PROČITAJTE IZVEŠTAJ O PRAVEDNOJ TRGOVINI > Ši buter nega tela

Komentari kupaca


Preporuka kupaca


Kompletirajte svoju rutinu

 • Exclude this item
  Čisti šea buter - organski, sertifikovani

  Čisti šea buter - organski, sertifikovani

  990,00 Din.
 • Exclude this item
  Šea buter ultrabogata krema za lice

  Šea buter ultrabogata krema za lice

  3.690,00 Din.
  Zabeleška 10 /10 ( 1 Recenzije)
  Product view
SELEKTOVANI PROIZVODI 0 Dodaj na listu želja