Čisti šea buter - organski, sertifikovani

Potpuno prirodan, organski sertifikovan šea buter dobija se iz orašastih plodova, divlje rastućeg šea drveta. Obogaćen je vitaminom E, koji je veoma snažan antioksidans.
  • France Made
    in France
Izaberite proizvod
990 RSD
  • Gde kupiti?
  • Podeli ljubav
  • Oznaka: 01BK010K14
OPIS
Višenamenski, ultrahranljivi Organski šea buter neguje usne, kožu, laktove, stopala, pa čak i kosu! Praktično pakovanje koje možete nositi svuda sa sobom, i biti sigurni da će vaša koža uvek biti negovana i zaštićena.Potpuno prirodan, organski sertifikovan šea buter dobija se iz orašastih plodova, divlje rastućeg šea drveta. Prerađuju ga žene u Burkini Faso od kojih se otkupljuje po pravednim cenama i ima sertifikat pravedne trgovine (ESR). Šea buter je nezamenljiv ulepšavajući balzam koji štiti, omekšava i obnavlja suvu, isušenu i osetljivu kožu. Obogaćen je vitaminom E, koji je veoma snažan antioksidans.

SAVET
Savršen za hidriranje ispuclih usana, za negovanje suve kose i omekšavanje zanoktica. Jedan od favorita kupaca, koji štiti vašu kožu i svetsku tradiciju. L'Occitane direktno sarađuje sa ženama iz Afrike koje ga proizvode, čime podržava njihovu ekonomsku nezavisnost, kao i očuvanje tradicionalnih metoda proizvodnje.
ŠEA BUTER NEGA TELA
Šea buter je idalan ulepšavajući sastojak, koga žene iz suptropske Afrike vekovima koriste kako bi negovale i zaštitile kožu i kosu. L'Occitane koristi šea buter iz Burkine Faso, otkupljen kroz održivo i pravedno partnerstvo sa ženama koje ga proizvode.   Šea buter nega tela
SASTOJCI
BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER - TOCOPHEROL

Komentari kupaca

Preporuka kupaca