Nazad

Video sadržaj

Kako pravilno izgovoritiL'OCCITANE

Uputili smo se na ulice Nju Jorka gde smo pitali naše kupce kako se izgovara ime naše radnje. Poslučajte neke od njihovih odgovora. Da ne bi bilo zabune, naš osnivač Olivije Buso, govori nam kako se pravilno izgovara L'OCCITANE. Jednostavno recite LOX-EE-TAHN!

[[video:R1o0OX5REwk]]

Dragoceno immortelle/smilje

Otkrijte dragoceno immortelle/smlje, večni cvet sa Korzike. Esencijalno ulje smilja je pokazalo izuzetna svojstva u borbi protiv starenja kože, i predstavlja osnov naših kolekcija za negu lica: Božanstvena Immortelle, Dragocena Immortelle i Blistava Immortelle.

[[video:g3NlVvAgM2Q]]

Favoriti kupaca

Svaki naš kupac ima svoj omiljeni L'OCCITANE proizvod, koji u sebi nosi duh Provanse - i dolazi pravo u vaš dom. Badem, lavanda, ši buter...šta se vama najviše dopada?

[[video:EP35ttkNjtg]]

Ši buter krema za rukeTehnika nanošenja

L'OCCITANE Ši buter krema za ruke je jedan od naših najprodavaniji proizvoda. Obogaćena sa 20% ši butera, bogata tekstura ove kreme intenzivno hrani i štiti vaše ruke. Pogledajte tehniku nanošenja koju vam predstavlja tim stručnjaka iz L'OCCITANE spa centra, i tako postignite još bolje rezultate.

[[video:v0_OpSD_PMI]]

L'OCCITANE fondacijaza bolje sutra

L'OCCITANE fondacija je osnovana 2006. godine i podržava mnoge nevladine i dobrotvorne organizacije širom sveta, sa osnovnom misijom da pomogne ekonomsku nezavisnost žena i pruži pomoć slepim i slabovidim osobama.

[[video:6ua3HHNfhMs]]