Tonirana nega

Otkrijte našu liniju tonirane nege lica, koja uvodi blagu pokrivnu moć u vašu dnevnu rutinu. Tonirani proizvodi se mogu pronaći u dve kolekcije naših proizvoda. Anđelika i Immotrelle u svojim toniranim formulama pored pokrivne moći, nude sve prednosti koje pružaju njihovi aktivni sastojci.

Anđelika je neverovatna biljka koja može da izraste do dva metra za samo nekoliko dana, zahvaljujući izvanrednoj sposobnosti hidratacije. L’OCCITANE koristi organsku anđeliku iz Drôme regiona u Francuskoj, i patentirao je njeno dejstvo na hidrataciju i revitalizaciju kože.

Obogaćeni organskim smiljem sa Korzike i belom radom, naši Blistavi proizvodi su idealni za probleme neujednačenog tena. Smilje je izuzetan cvet koji nikad ne vene, čak ni kada je ubran. Njegovo organsko esencijalno ulje je bogato aktivnim molekulima sa jedinstvenim rezulatima u borbi protiv starenja kože. Bela rada (Bellis perennis), otvara svoje latice svakog dana i sa zalaskom ih zatvara, a njen cvet nudi ekstrakt koji čini vaš ten blistavim.