Nazad

Provansa

Poseta fabrici i muzeju

L’OCCITANE vas poziva da bliže upoznate kompaniju u tri koraka:  
POSETA FABRICI
Besplatan jednočasovni obilazak fabrike uz vodiča, pružiće vam nezaboravno mirisno iskustvo dok otkrivate korake u stvaranju naših proizvoda.  

MUZEJ
Interaktivna zona, koja se može istražiti različitim čulima, prikazuje ključne korake u istoriji našeg brenda; od magičnog trenutka destilovanja prvih kapi esencijalnog ulja do projekata pod okriljem L'OCCITANE fondacije.  Privremene izložbe se organizuju četiri puta godišnje.

RADNJA
U najvećoj L'OCCITANE radnji u Francuskoj, pronaći ćete sve najpoznatije, kao i najnovije proizvode, po povoljnijim cenama. Tim prodaje je takođe na usluzi sa svojim dragocenim savetima i uslugom.

Više informacija

Poseta fabrici

INDIVIDUALNE POSETE
Od ponedeljka do petka – Besplatan obilazak sa vodičem
Obavezna rezervacija
Turistički informativni centar Manosque: +33 (0)4 92 72 16 00
Turistički informativni centar Gréoux-les-Bains: +33 (0)4 92 78 01 08
Muzej
Od ponedeljka do subote, od 10h do 19h. – Ulaz slobodan

GRUPNA POSETA (10 ili više osoba)
Za posetu fabrici i muzeju, molimo vas pozovite: +33 (0)4 92 70 32 08

Radnja
Otvoreno od ponedeljka do subote, od 10h do 19h.
Cene 10% niže i odnosu na sve druge L’OCCITANE en Provence radnje.

Kako do nas?
Auto-putem A51
Industijska zona Saint Maurice - 04100 Manosque, Francuska
50 km severno od mesta Aix-en-Provence

L'Occitane balon

Upustite se u neverovatnu avanturu i otkrijte Visoku Provansu iz vazduha!    Vožnja L'OCCITANE balonom na topao vazduh predstavlja jedinstveno iskustvo, i dostupno je svakome.

Letenje ovim balonom je pre svega velika avantura, koja podrazumeva i vašu pomoć pilotu u celokupnoj pripremi pred let.  

Uživaćete u predivnom pogledu: u prirodi koja se budi tokom ranog proleća, oživljava pred vašim očima, ili u pogledu na polja lavande u cvetu tokom sredine leta. Svako može uživati u ovoj divnoj predstavi, koju ne treba propustiti.

An Evocation of the Brand

Vožnja balonom podseća na putavanje i bekstvo, i budi osećaj zadovoljstva i čuda. 

To je isto što i naš brend priziva: put u Provansu i na Mediteransku obalu, zadovoljstvo za sva čula zahvaljujući mirisima i teksturama naših proizvoda, i čudesno iskustvo koje kupac oseti kada uđe našu radnju. 

L'OCCITANE balon je postao simbol naše komunikacije, i može se naći na mnogim vizulenim materijalima. Tih, ekološki vid prevoza koji vam dozvoljava da ne radite ništa, već samo da uživate u prirodi. On nosi vrednosti brenda. Danas, dva balona na topao vazduh u L'OCCITANE bojama, lete nebom iznad Provanse i mesta Fontenblo. L'OCCITANE balon sa sobom nosi najbolji deo Provanse, ka radnjama širom sveta. 

Mi smo izabrali da sarađujemo sa kompanijom "France Montgolfières", ekspertom iz oblasti turizma, sa preko 25 godina iskustva. Kompanija ima više mesta u Francuskoj iz kojih poleće, uključujući i jedno u Provansi, odakle se možete otisnuti u jedinstvenu, nezaboravnu i bezbednu avanturu. . 

LET BALONOM U FRANCUSKOJ >

Put u Provansu

Olivier Baussan je 1976. godine osnovao L'OCCITANE u Provansi, sa čijom je autentičnošću i povezanošću sa prirodom brend od samog početka imao jaku vezu.   Kulturna baština Provanse je brendu veoma značajna, pogotovo od trenutka otvaranja luksuznog hotela sa pet zvezdica Le Couvent des Minimes, u okviru kog je i L’OCCITANE Spa.  Želja da se Provansa približi svima koji to žele je postala prioritet.  U saradnji sa kompanijom Kairos Travel, L’OCCITANE nudi organizovane ture po Provansi, prikazujući mnoštvo odabranih destinacija i pružajući divno iskustvo tokom putovanja.  

VIŠE O TOME >

Fantastic Provencei L'OCCITANE

Kako bi sa celim svetom podelio znanje i ljubav koju gaji prema Provansi, L’OCCITANE je započeo projekat onlajn magazina, Fantastic Provence, tokom 2011. godine.  Sa novim sadržajem na dnevnom nivou, Fantastic Provence magazin izveštava o domaćoj hrani, hotelima i spa centrima, kulturi i modi, prirodnim čudima – i o mnogim drugim zanimljivostima.  Čitanjem ovih članaka i sami ćete shvatiti značenje provansalskog art-de-vivre, umeća življenja!

FANTASTIC PROVENCE >

Lokalna partnerstva

L'OCCITANE podržava i ceni ljude koji se svojim trudom zalažu za Provansu. U osnovi vrednosti brenda su poštovanje, autentičnost i užitak za sva čula, pored kojih značajno mesto imaju posvećenost zaštiti prirode, kao i širenje znanja i veština regiona. L'OCCITANE u saradnji sa lokalnim i regionalnim partnerima podržava i kulturu, sport i turizam ove poznate francuske oblasti.

Životna sredina

Kultura

Sport

Turizam

Lokalna podrška

Rođen u Gornjoprovansalskim Alpima, usidren na ovoj teritoriji, L'OCCITANE je brend sa velikom društvenom odgovornošću.   Provansa je neiscrpna inspiracija brenda još od samog početka 1976. godine, kada je Olivije Buso osnovao kompaniju.  Očuvanje prirode i širenje svesti o lokalnom umeću i veštinama, predstavljaju prioritete L'OCCITANE kompanije.

L'OCCITANE podržava inicijative koji pomažu širenje znanja i upotrebe bilja u Provansi.  Jednom godišnje se sastaje odbor koji odlučuje koji će projekti te godine biti podržani.

Biljke

Znanja, veštine i iskustva

Zaštita životne sredine

Pozadine

Jug Francuske obiluje predivnim pejzažima – poljima lavande i bademovog drveta, mestašcima smeštenim na brdovitom predelu i obalama, bogatim životinjskim i biljnim svetom.  Sada možete preneti Provansu i na svoj desktop, skidajući omiljene fotografije ove prelepe oblasti.  Samo izaberite sliku koja vam se najviše dopala, kliknite desnim klikom i postavite je kao svoju pozadinu!

POZADINE>