program lojalnosti

Program lojalnosti

L’OCCITANE nagrađuje vašu vernost od sada i programom lojalnosti, i nudi vam karticu kluba sa posebnim pogodnostima.


Da biste dobili L’OCCITANE karticu kluba, potrebno je da realizujete jednu kupovinu u bilo kom iznosu i ostavite svoje kontakt podatk (ime, prezime, imejl adresu, adresu, broj telefona, datum rođenja).

Kartica se izdaje u radnji i aktivna je od prve sledeće kupovine. Ukoliko se ne izvrši nijedna kupovina u roku od godinu dana, firma Crysta Smart doo zadržava pravo da povuče karticu iz opticaja. 

Kartica kluba omogućava korisniku da prilikom kupovine u L’OCCITAN maloprodajnim objektima sakuplja bodove i na taj način u zavisnosti od broja sakupljenih bodova, u određenom obračunskom periodu, dobije proizvod za 1 Din.

Bodovi se dobijaju na osnovu ostvarenih kupovina, a vrednost jednog boda iznosi 2.000 Din. Dakle, za svakih potrošenih 2000 dinara n kartici se beleži 1 bod, a na svakih 5 prikupljenih bodova, kupac ostvaruje pravo da dobije proizvod za 1 Din.

1.       Na ostvarenom 5. poenu, kupac dobija sapun za 1 Din;

2.       Na ostvarenom 10. poenu, kupac dobija kremu za ruke za 1 Din;

3.       Na ostvarenom 15. poenu, kupac dobija šampon za kosu za 1 Din.

Nakon navršenog ciklusa od 15 poena, počinje novi ciklus sa isti kategorijama proizvoda ali drugim kolekcijama ili mirisnim notama. Proizvodi koji su obuhvaćeni programom lojalnosti su unapred definisani.

Kako bi korisnik kartice kluba imao mogućnost da dobije određeni L’OCCITANE proizvod za 1 Din, neophodno je da prilikom svak kupovine u L’OCCITANE radnji pokaže karticu kluba na kojoj će se beležiti bodovi.


Zakoračite u L’OCCITANE svet i uživajte u prirodnoj lepoti sa juga Francuske.