40 godina istinitih priča

L'OCCITANE, 40 GODINA ISTINITIH PRIČA

Priče o ljubavi su naše istinite priče

Povodom svog 40. rođendana, L'OCCITANE slavi beskrajnu strast prema istinskoj lepoti, inspirisanoj samom prirodom i deli je sa ljudima širom sveta. 

> VIDEO rani počeci brenda

POČETAK BRENDA

Kako je sve krenulo

To je istinita priča o sinu Provanse. O čoveku koji živi za ovu zemlju. O mladiću kojeg je osvojila moć prirode i bilja. Otkrijte snove ovog 23-godišnjaka, koji je želeo da promeni svet. Tako je davne 1976. godine rođen L'OCCITANE.

> VIDEO
> VIDEO smilje

IMMORTELLE / SMILJE

Cvet koji nikada ne vene

To je istinita priča o besmrtnom cvetu koji nikada ne vene. Njegovo
latinsko ime, Helichrysum, u prevodu znači "zlatno sunce" i opisuje
njegove čudesne zlatne cvetove. Od davnina, smilje se koristilo za zaceljivanje rana, modrica, ožiljaka i opekotina.
Immortelle/smilje skriva još jednu tajnu, koja je otkrivena pre 15 godina u L'OCCITANE laboratoriji - a to je jedinstveno dejstvo ovog cveta u borbi protiv starenja kože. Otkrivena je tajna koja je pokrenula revoluciju u segmentu lepote.

> VIDEO
> VIDEO ši buter

PRIČA O ŠI BUTERU

Priča o susretu

To je istinita priča o susretu između Olivije Bosana i žena iz Burkine Faso. Provansa je poznata po drvetu masline, a Burkina Faso po ši buteru. Taj izuzetan sastojak značajan je deo života žena iz Burkine Faso, koje su tajne ši butera generacijama prenosile na svoje ćerke. L'OCCITANE je 1980. godine napravio svoju prvu porudžbinu i
tako je započela naša saradnja sa ženama iz Burkine Faso.

> VIDEO
> OTKRIJTE bestseleri

NEZAMENLJIVI PROIZVODI ZA ULEPŠAVANJE

L'Occitane preporučio, vi ste odabrali!

Destilacija, uzgoj, inovacije, razvoj, predanost, partnerstva…
Već 40 godina L'OCCITANE deli svoju beskrajnu strast s ljudima koji žive istinsku lepotu inspirisanu prirodom. Otkrijte najbolje i omiljene L'OCCITANE proizvode, napravljene od vrhunskih sastojaka na osnovu 40-godišnje tradicije i iskustva.

> OTKRIJTE
> PRIDRUŽITE NAM SE facebook

#ATRUESTORY

Pridružite se našim obožavateljima!

2016. godina je godina slavlja i odlična prilika da sa vama podelimo naše istinite priče. Uspomene Olivije Bosana, stara pakovanje, prve radnje, inspirativne pejzaže, uspomene koje bude sva čula…Pridružite se našim obožavateljima na Facebook-u i otkrijte naš istinitu priču i mnoga druga iznenađenja!

> PRIDRUŽITE NAM SE